Top 8 lucruri pe care sa le faci si pe care sa NU le faci pentru un sex reusit

08 februarie 2019,
Vizualizari: 16.667, 1 azi
problemesex.ro - sex horoscop

 

5. Nu folositi articole de uz casnic drept jucarii sexuale!

Din simplul motiv ca nu sunt proiectate pentru asa ceva si ca atare nici nu produc placere. In plus, pot fi facute din material care retin tot felul de bacteria si microbi si oricum niciodata nu sunt spalate si dezinfectate. Nici legumele cu forme sugestive nu reprezinta o solutie mai bune (de ex bananele). Adesea sunt tratate cu tot felul de pesticide extrem de daunatoare zonelor intime.

 

 

6. Du-te sa te speli dupa fiecare partida de sex!

Prin contact sexual, zona oricum capata multe bacterii, si se pot instaura infectii urinare hemoragice, uretra aflandu-se in zona vaginala.

 

 

7. N-o face doar in pozitia misionarului

Sindromul de tunel carpian asa se instaureaza, de fapt, solicitandu-ti incheieturile in extremis. Schimba, asadar, pozitiile sexuale cat poti de des si mai evita pozitia misionarului.

 

 

8. Foloseste prezervativ!

Pentru ca in nici un caz un prezervativ nu diminueaza placerea sexuala, asa cum sustin unii. Deci, nu ai scuza; in plus, au efect de 97% in combaterea unei sarcini nedorite, ca sa nu mai vorbim de toate bolile grave cu transmitere sexuala. Numai daca ne gandim la siflis sau HIV… si e suficient.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole