Raspunsuri despre sex oral, fetis si orgasm multiplu

02 februarie 2023,
Vizualizari: 9.930, 1 azi
Raspunsuri despre sex

Când este vorba despre sex şi preferinţele sexuale ale oamenilor, lucrul cel mai important este să le accepţi. Este adevărat bărbaţilor le plac sânii, iar cuplurilor le plac săruturile. Însă oare de ce au oamenii atât de multe preferinţe când este vorba despre sex? De ce atât de multe persoane au fetişul picioarelor? Trebuie să existe un motiv. Chiar dacă nu pot fi explicate absolut toate preferinţele sexuale, pentru unele dintre ele ştiinţa a găsit unele răspunsuri.

Despre sex # 1: Fetişul picioarelor

Oare de ce oamenii preferă să aibă un fetiş al picioarelor decât al oricărui al membru al corpului. Oamenii de ştiinţă consideră că atât senzaţia transmisă de picioare cât şi cea transmisă de către organele sexuale au ca receptor aceeaşi parte a creierului şi poate, accidental, acesta le confundă. Însă, oare de ce în atâtea milenii de evoluţie, senzaţia aceasta persistă? Răspunsul se pare că ar fi legat de o boală.

Cercetătorii au colectat fapte înregistrate de-a lungul anilor pe care mai apoi le-au comparat şi au ajuns la concluzia uluitoare că fetişul legat de picioare apare, preponderent, în perioade dominate de epidemii (gonoreea în secolul 13 sau sifilisul în secolul 16).

Cu alte cuvinte, atunci când organele genitale trebuie protejate, oamenii încep să aibă fantezii în care degetele joacă rolurile principale.

Despre sex # 2: Sexul oral

Sexul oral pare a avea toate avantajele din lume. Nimeni nu rămâne însărcinată, virginele nu-şi pierd virginitatea când îl practică, iar potrivit anilor 1990, nu era considerat o relaţie sexuală. Astfel că este uşor de înţeles de ce oamenii îl practică dintotdeauna.

Iar dacă este să-l credem pe Dr. Gustaaf Dekker, femeia care îl practică are un beneficiu viitor, o sarcină sigură, însă numai dacă înghite lichidul seminal. Printre multe alte lucruri sperma conţine protein unice şi cu cât o femeie devine mai familiară cu lichidul seminal al partenerului său cu atât cresc şansele ca uterul ei să-l accepte atunci când îşi doreşte să proceeze.

Citeste si: Top 5 intrebari si raspunsuri delicate despre sex

Despre sex # 3: Orgasmul multiplu

Mulţi oameni de ştiinţă şi-au pus întrebări în legătură cu orgasmul la femei sau cu orgasmul multiplu. Orgasmul pare a fi un premiu pentru ca o femeie să-şi facă de cap cu mai mulţi parteneri. Şi de ce şi-ar dori o femeie mai mulţi iubiţi? Pentru ca niciunul dintre ei să nu-i omoare copii.

Potrivit atropologilor climaxul femeilor este complet diferit de cel al bărbaţilor. În primul rând femeile ajung mai greu la orgasm. Şi, în al doilea rând, multe femei pot avea orgasm după orgasm după orgasm. Bărbaţii doar visează la o asemenea experienţă.

Despre sex # 4: Sânii mari

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii preferă femeile cu sânii mari? Potrivit unei teorii recente, această preferinţă are legătură cu faptul că strămoşii noştri practicau sexul faţa în faţă.

Poziţia misionarului a căpătat o reputaţie nedreaptă, ca fiind o opţiune plictisitoare pentru cuplurile prea obosite pentru a încerca ceva nebunesc. Însă datorită predecesorilor care preferau sexul frontal, femeile au sânii mari. Iar sânii mari atrag întotdeauna atenţia. Cu alte cuvinte, evoluţia a realizat cea mai de succes campanie de publicitate din istoria omenirii.

Te mai poate interesa: Ce urasc femeile. Ai grija sa nu gresesti si tu!

sursa foto: depositphotos.com

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole