Problemesex

Limbajul trupului: Ce-ti transmite fara sa vorbeasca atunci cand faceti sex

limbajul trupului sex

Limbajul trupului este foarte important si daca esti atenta la mesajele pe care partenerul ti le transmite fara sa rosteasca un cuvant, iti poti face o idee despre ceea ce simte cu adevarat.

Iata cateva semnale transmise in timpul sexului pe care le poti descifra daca esti atenta la limbajul trupului.

1. Pregateste partida de sex

Daca iubitul tau pregateste atmosfera cu lumanari, muzica etc., pregateste-te pentru o partida de sex in care va incerca sa-ti satisfaca toate placerile. Desi partidele de sex romantice si pline de senzualitate, tot mai ai nevoie din cand in cand si de ceva mai “dur”. Cu acest tip de barbat, trebuie sa fii insa directa.

2. Saruturi moi

Daca saruturile si actiunile “orale” sunt super moi, asta nu inseamna ca este lipsit de interes. In realitatea, el vrea sa-ti demonstreze ca este un adevarat gentleman.

Citeste si: 5 semne care arata ca vrea sa faceti sex

3. Te priveste in ochi

Daca te priveste in ochi in timp ce faceti sex, chiar si pentru cateva secunde, este semnul ca vrea mai mult decat un contact fizic.

4. Iti face masaj

In timp ce barbatii raspund la stimulente vizuale, femeile raspund la stimuli tactili. Asa ca, daca iubitul iti face masaj inainte de sex, ai impuscat doi iepuri dintr-un foc. El se excita privindu-ti si simtindu-ti corpul, iar tu ai parte de senzatii nebanuite. Acest tip de barbat se da in vant dupa senzatii, iar tu nu uita sa-i intorci favorurile.

5. Te lasa deasupra

Potrivit unui sondaj realizat de Cosmopolitan, 53% dintre barbati prefera sa-si lase iubita la conducere. Si asta nu pentru ca sunt prea lenesi, ci pentru ca vor sa le lasa femeilor posibilitatea de a ajunge la un orgasm pe cinste. Barbatii se pot controla mai usor in aceasta pozitie.

Nu rata nici: 12 axiome ale limbajului trupului in atractia sexuala

6. Ii place pozitia lingura

Acest tip de barbat simte nevoia de a sta foarte aproape de iubita lui pentru a se reasigura de sentimentele ei. Aceasta pozitie ofera un maximum de intimitate, ceea ce inseamna ca barbatul este extrem de sensibil.

7. Ii place pe la spate

Iata tipul de barbat care stie ce face si care are incredere in fortele proprii. Totusi este usor distant si prefera aceasta pozitie pentru a ocoli contactul visual. In acest fel simte ca nu se expune din punct de vedere emotional.

8. II place pozitia misionarului

Barbatii care prefer aceasta pozitie vor sa faca totul ca la carte. Sunt iubitori si credinciosi si nu te vor dezamagi. Daca vrei o relatie in care sa te bucuri de stabilitate si tandrete, acesta este genul tau.

Citeste si: Limbajul trupului: Mesaje pe care le interpretezi greşit la bărbaţi

9. Adoarme cu fata in jos

Barbatii care dorm pe burta sunt pasionali si plini de energie. Este genul barbatului punctual si de succes. Daca are tendinta de a ocupa tot patul, poate inseamna faptul ca vrea sa fie tot timpul in control.

10. Adoarme in pozitia fetusului

Barbatii care adorm in pozitia fetusului isi protejeaza inima, ceea ce inseamna ca vrea sa stie clar daca sentimente lui sunt impartasite inainte de a se implica total intr-o relatie.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version