Problemesex

Ghidul mainilor pentru sexul solo. Trei tehnici superpopulare printre barbati

Ghidul mainilor pentru sexul solo

Daca esti de sex masculin si stii deja sa citesti, probabil ca te prapadesti de ras la ideea ca ti-ar trebui sfaturi in domeniu. In timp ce femeile incep sa se masturbeze spre 20, ba chiar spre 30 de ani, majoritatea barbatilor sunt deja versati la 12 sau 13 ani. lnsa si daca ti-ai daruit mii de orgasme pana acum, lasa zambetul superior deoparte.

Modul in care te masturbezi s-ar putea sa-ti faca probleme in viata sexuala cu partenera ta.

Din cauza ideilor ilogice, dar larg raspandite, legate de masturbare- ceva pervers, un lucru pe care numai babalacii libidinos il practica – prima ta experienta in domeniu, din vremea cand erai baietel, a fost pesemne iute incheiata si insotita de culpabilitate. Treaba trebuia terminata inainte sa dea cineva peste tine. Daca si acum iti ia doar cateva secunde sau minute ca sa te masturbezi pana la orgasm, nu se poate sa nu fi aflat ca exista ceva pe nume «ejaculare precoce», adica atingerea prematura a orgasmului, mai inainte ca partenera sa fie satisfacuta.

De foarte devreme ti-ai «programat» penisul sa ejaculeze rapid, dupa numai cateva minute (sau secunde) de stimulare directa.

Pe masura ce imbatranesc, barbatii se masturbeaza de obicei mai in tihna. Nu se mai simt vinovati, se pot izola mai bine si incep sa experimenteze diverse tehnici si senzatii. Cu cat iti intarzii mai mult orgasmul atunci cand te masturbezi, cu atat vei fi mai priceput in a-l amana cand ai o relatie sexuala cu o femeie. Daca folosesti aceeasi metoda ca la 13 ani, e momentul sa incerci altceva!

Alege un loc si un moment cand nu te va deranja nimeni, nu-ti impune limite temporale si incearca una dintre tehnicile de mai jos. Scopul nu este sa vezi care te duce mai repede la orgasm, ci sa experimentezi (si sa-ti obisnuiesti penisul) cu diverse senzatii. Masturbarea nu este si nu ar trebui sa fie practicata numai pentru a diminua tensiunea. Este o experienta ce trebuie gustata pentru ea insasi.

Acestea sunt efectele intunecate ale masturbarii asupra barbatilor. Afla care sunt pericolele!

Trei tehnici superpopulare printre barbati

 Contrar unor credinte foarte raspandite, barbatii nu au nevoie de reviste cu femei cand se masturbeaza. Barbatii chestionati in acest sens nu se dadeau in vant nici dupa filme porno. Fantazarea – formarea de imagini in minte – este cel mai obisnuit procedeu care insoteste sexul solo.

Spre deosebire de femei, care au adesea doua sau trei fantezii preferate ce le garanteaza orgasmul, fanteziile barbatilor variaza in functie de ce li se intampla in viata sau chiar in ziua respectiva. Vei construi o fantezie pornind de la imaginea unui picior in ciorap de matase pe scara unui tren, vei relua “filmul” unei intalniri superpasionale cu prietena ta sau vei fantaza despre ce ti-ar placea sa faci cu fata careia i-ai dat prima oara intalnire ieri seara. Unii barbati isi amplifica fanteziile asezandu-se pe maini inainte de a se masturba, astfel incat sa si le amorteasca. Ideea e ca daca nu-ti mai simti mainile este ca si cum te-ar atinge altcineva.

Tehnica 1: Strangand pumnul

A strange pumnul foarte usor in jurul penisului si a-l plimba in sus si-n jos este cea mai raspandita metoda de masturbare.

Variind gradul de strangere, viteza de lunecare si lungimea miscarii, poti satisface preferintele personale. Ca si femeile, barbatii descopera ceea ce Ie place mai mult experimentand.

Pozitia. Majoritatea barbatilor spun ca singura lor cerinta cu privire la locul unde se masturbeaza este sa fie lasati in pace. Daca esti singur in casa, probabil ca o faci stand intins pe canapea si uitandu-te la un film.

Si stand in picioare in fata unei oglinzi este excitant. Dar cea mai frecventa pozitie este pe pat, cu picioarele usor departate.

Tehnica. Majoritatea cauta mai intai un lubrifiant, indiferent ce: sapun, sampon, ulei pentru bebelusi, crema de maini, vaselina, crema de fata deosebit de scumpa a prietenei, in fine, ce le cade in mana.

Metoda de baza este pumnul strans usor, cu palma de o parte a penisului, pomind de la varf si mergand spre baza intr-o miscare de du-te-vino de-a lungul membrului. Unii merg direct spre baza penisului, altii intarzie asupra glandului. Majoritatea barbatilor prefera sa sporeasea stransoarea cand mana luneca pe capul penisului, altii au glandul prea sensibil si procedeaza invers. Ritrnul este cel mai important lucru. Indiferent de atingerea folosita, ritmul constant este cel care duce la acumulare de tensiune sexuala.

Unii isi mangaie, maseaza sau tin in mana testiculele; sa isi freaca perineul, zona dintre testicule si anus. Exista barbati carora le place sa-si atinga ori sa-si ciupeasea sfircurile (la fel cum femeile se concentreaza pe clitoris, barbatii se concentreaza in cele din urma asupra frenului). Membrul in sine este relativ insensibil si este folosit mai mult pentru alunecarea ritmica a mainii. Pe masura ce mana ti se deplaseaza spre fren si deasupra lui, incearca un gest de rasucire cu degetele si palma, manevrand zona ferm, dar nu prea energic.

Incearca, de asemenea, sa strangi radacina membrului pentru a mari sensibilitatea si a mentine erectia.

Ca altemativa, mangaie-ti bland penisul si testiculele cu degetele pana obtii erectia, apoi plimba doua sau trei degete plus degetul cel mare, in loc de pumnul intreg. Sau incearca sa tii nemiscat un deget pe fren, in timp ce celelalte, inclusia degetul mare, se misca pe partea superioara a penisului, pe ruta mai scurta.

Durata. Ca si la femei, durata depinde de gradul de excitare, de cat de intense sunt fanteziile, de faptul ca esti stresat sau obosit. Majoritatea barbatilor ajung la orgasm destul de repede – intre doua pana la cinci minute – si incetinesc ritmul deliberat daca vor sa amane deznodamantul. Incearca sa inversezi miscarea mainii cand esti aproape de orgasm. Indoaie incheietura spre tine, astfel ca purnnul sa stea rasucit si palma sa se afle de partea cealalta a penisului. Acest lucru schimba regiunea de stimulare.

Punctul culminant. Cand sunt pe cale sa termine, barbatii accelereaza miscarea de du-te-vino. Unii isi prind in palma testiculele in timp ce ejaculeaza, afirmand ca asa orgasmul dureaza mai mult. Altii prind radacina penisului din acelasi motiv. Odata ce se declanseaza orgasmul, aproape toti barbatii fie se opresc brusc, fie incetinesc mult stimularea. Asta deoarece penisul, mai ales capul, este deosebit de sensibil dupa ejaculare (ceva ce fetele de obicei nu pricep, caci multora dintre ele le place sa fie stimulate pana la ultimul spasm al orgasmului propriu).

Ce e de facut cu gramajoara de sperma pe care o produci?

Cei mai multi barbati ejaculeaza intr-un prosop sau pe corp, stergandu-se apoi cu hartie igienica.

5 intrebari fierbinti despre masturbarec

Tehnica 2: Folosirea unei perne

Frecatul de ciorapi sau de altceva matasos este folosit de baieti la inceput, cand descopera orgasmul. In timp ce metoda «cu pumnul» este cea mai populara, mai ales daca «iti arde buza», multi barbati zic ca frecatul de o perna este preferabil atunci cand sunt intr-o dispozitie mai dulceag-senzuala.

Pozitia. Cei mai multi stau in picioare sau ingenuncheaza cu o perna indoita in fata lor. Apoi isi freaca penisul in cuta pernei, simuland copulatia. Altii stau in picioare, isi pun o perna la nivelul bazinului si misca penisul si testiculele pe deasupra, inainte si inapoi.

Asa cum unele femei jura ca pot ajunge la orgasm numai strangand pulpele, mai multi barbati au spus ca in anumite situatii s-au adus mental la orgasm

(si erau foarte mandri de treaba asta: «Mama, uite, fara maini!»).

Tehnica. Nu trebuie sa fii prea savant ca sa pricepi. Fie iti imaginezi ca faci sex cu perna, miscandu-ti penisul inauntrul si in afara cutei formate, fie iti freci penisul pe deasupra, inainte si inapoi. Cu mainile mentii perna pe loc.

Durata. Multi barbati folosesc perna ca preludiu, trecand apoi la «strangerea pumnului» sau la o stimulare mai directa pe masura ce se apropie de orgasm. Oricum, daca nu trec la altceva impinsul se accelereaza, ca si in cazul unui act sexual «real».

Punctul culminant. Unii barbatii isi strang fesele, continuand sa se miste, dar cei mai multi isi folosesc imaginatia pentru a ajunge unde trebuie. Perna pare atunci sa prinda viata si ai putea jura ca i-au crescut si sani!

Tehnica 3: La dus

 Masturbatul la dus este foarte popular in randul celor foarte tineri, poate fiindca e singurul loc unde aveau, ca adolescenti, putina intimitate. Insa si daca locuiesti singur apa calda peste organele genitale, palmele sapunite lunecand peste penis te fac sa uiti problemele de la serviciu si sa nutresti ganduri mai placute.

Pozitia. Majoritatea barbatilor stau in picioare, cu spatele la usa (scapi greu de vechile obiceiuri!). Altii gasesc ca e mai confortabil sa se aseze. Sapunul, desi e lubrifiantul clasic, poate fi iritant, asa ca unii barbati prefera balsamul de par.

Tehnica. Daca in celelalte cazuri tehnica merge direct la tinta, la dus intra in joc si alte parti ale trupului. Unii se sapunesc in intregime, «cum ar face o iubita», si isi maseaza anusul, perineul, scrotul si testiculele inainte sa ajunga la «desert». Dupa aceea insa, se foloseste tehnica numarul 1.

Durata si punctul culminant: Probabil pentru ca nu s-au concentrat exclusiv asupra penisului, barbatii chestionati despre aceasta tehnica au spus ca perioada de atingere a orgasmului este mai lunga. Alt avantaj clar: spalatul dupa aceea e floare la ureche!

Autor: Sexolog Tracy Cox – Hot sex, editura Humanitas

Sursa foto: Depositphotos.com

Exit mobile version