Ultimele

Ghidul mainilor pentru sexul solo. Trei tehnici superpopulare printre barbati

Relatii & Cuplu » Educatie sexuala » Ghidul mainilor pentru sexul solo. Trei tehnici superpopulare printre barbati
Ghidul mainilor pentru sexul solo

Daca esti de sex masculin si stii deja sa citesti, probabil ca te prapadesti de ras la ideea ca ti-ar trebui sfaturi in domeniu. In timp ce femeile incep sa se masturbeze spre 20, ba chiar spre 30 de ani, majoritatea barbatilor sunt deja versati la 12 sau 13 ani. lnsa si daca ti-ai daruit mii de orgasme pana acum, lasa zambetul superior deoparte.

Modul in care te masturbezi s-ar putea sa-ti faca probleme in viata sexuala cu partenera ta.

Din cauza ideilor ilogice, dar larg raspandite, legate de masturbare- ceva pervers, un lucru pe care numai babalacii libidinos il practica – prima ta experienta in domeniu, din vremea cand erai baietel, a fost pesemne iute incheiata si insotita de culpabilitate. Treaba trebuia terminata inainte sa dea cineva peste tine. Daca si acum iti ia doar cateva secunde sau minute ca sa te masturbezi pana la orgasm, nu se poate sa nu fi aflat ca exista ceva pe nume «ejaculare precoce», adica atingerea prematura a orgasmului, mai inainte ca partenera sa fie satisfacuta.

De foarte devreme ti-ai «programat» penisul sa ejaculeze rapid, dupa numai cateva minute (sau secunde) de stimulare directa.

Pe masura ce imbatranesc, barbatii se masturbeaza de obicei mai in tihna. Nu se mai simt vinovati, se pot izola mai bine si incep sa experimenteze diverse tehnici si senzatii. Cu cat iti intarzii mai mult orgasmul atunci cand te masturbezi, cu atat vei fi mai priceput in a-l amana cand ai o relatie sexuala cu o femeie. Daca folosesti aceeasi metoda ca la 13 ani, e momentul sa incerci altceva!

Alege un loc si un moment cand nu te va deranja nimeni, nu-ti impune limite temporale si incearca una dintre tehnicile de mai jos. Scopul nu este sa vezi care te duce mai repede la orgasm, ci sa experimentezi (si sa-ti obisnuiesti penisul) cu diverse senzatii. Masturbarea nu este si nu ar trebui sa fie practicata numai pentru a diminua tensiunea. Este o experienta ce trebuie gustata pentru ea insasi.

Acestea sunt efectele intunecate ale masturbarii asupra barbatilor. Afla care sunt pericolele!

Trei tehnici superpopulare printre barbati

 Contrar unor credinte foarte raspandite, barbatii nu au nevoie de reviste cu femei cand se masturbeaza. Barbatii chestionati in acest sens nu se dadeau in vant nici dupa filme porno. Fantazarea – formarea de imagini in minte – este cel mai obisnuit procedeu care insoteste sexul solo.

Spre deosebire de femei, care au adesea doua sau trei fantezii preferate ce le garanteaza orgasmul, fanteziile barbatilor variaza in functie de ce li se intampla in viata sau chiar in ziua respectiva. Vei construi o fantezie pornind de la imaginea unui picior in ciorap de matase pe scara unui tren, vei relua “filmul” unei intalniri superpasionale cu prietena ta sau vei fantaza despre ce ti-ar placea sa faci cu fata careia i-ai dat prima oara intalnire ieri seara. Unii barbati isi amplifica fanteziile asezandu-se pe maini inainte de a se masturba, astfel incat sa si le amorteasca. Ideea e ca daca nu-ti mai simti mainile este ca si cum te-ar atinge altcineva.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 30 august 2023