Cat de mult conteaza marimea penisului? Ce spun femeile

21 septembrie 2022,
Vizualizari: 10.485, 1 azi
Cat de mult conteaza marimea penisului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - torx-272866_1920

Intr-o lume in care publicitatea pentru orice vinde in functie de marime, e greu sa nu te gandesti inclusiv la acest subiect. Barbatii sunt competitivi atata timp cat sunt in stare sa satisfaca o femeie, asadar subiectul marimii penisului ii preocupa la modul cel mai serios cu putinta.

La intrebarea “conteaza marimea?” site-ul Askmen.com raspunde detaliat, lamurind aceasta angoasa.

Totul e la nivel mental

Ok, e timpul sa facem lumina. Studii din intreaga lume, realizate din anul 1942 pana in prezent, pe un esantion de peste 11.000 de participanti, au ajuns la concluzia clara ca marimea medie a unui penis adult erect este intre 13-16 cm lungime si 12-14 cm grosime.

In cazul in care cifrele de mai sus nu te conving, site-ul Askmen.com revine cu alt studiu: peste 50.000 de heterosexuali, atat barbati cat si femei, au fost intrebati cat de multumiti sunt cu penisul pe care il au la dispozitie. 85% dintre femei s-au declarat supermultumite de penisul din dotarea partenerului, in timp ce numai 55% din barbati s-au declarat multumiti de propriul organ. Deci, putem observa cu usurinta ca femeile sunt mult mai multumite cu ce au, in comparatie cu procentul de barbati declarati multumiti pe acelasi subiect.  Deci, femeile au in cap alte lucruri in afara unei rigle, cu siguranta.

Ce cred femeile

Cumva ai senzatia ca femeile fac diferenta intre un penis cu 1-2 cm mai mare decat altul? Ei bine, nu.  Variatiile intre penisuri oricum nu sunt decat foarte mici, iar femeile nici nu le sesizeaza. Asadar, daca nu cumva esti posesorul celui mai mic penis, in jur de 10 cm in erectie, sau al celui mai mare penis, in jur de 34 cm in erectie, nu-ti mai bate capul, ca oricum nimeni nu sesizeaza diferenta.

Citeste si: Adevarul pe care vor sa-l stie toti barbatii: cat de mult conteaza marimea?

Si daca tot nu esti convins…

Fiecare penis e construit altfel, asa cum sanii fiecarei femei sunt diferiti si altfel. Si oricum, in cazul in care orice femeie din lume e intrebata ce alege, intre marime si tehnica si abilitati sexuale, in mod inevitabil va alege a doua varianta. Si inca ceva: daca ai avut curiozitatea sa bagi vreodata un deget in vagin, ai putut constata cat de inguste sunt acolo. Asadar, un penis chiar de dimensiuni mai modeste poate satisface cu usurinta orice femeie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole