Ultimele

9 curiozitati surprinzatoare despre sex

Relatii & Cuplu » Educatie sexuala » 9 curiozitati surprinzatoare despre sex
curiozitati surprinzatoare despre sex

Site-ul www.yourtango.com a realizat un top 9 al celor mai surprinzatoare si totodata interesante lucruri despre sex. Iata ce a iesit:

1. Marimea conteaza, de fapt

Da, conteaza, in ciuda tuturor afirmatiilor care contrazic afirmatia de mai sus. Marimea conteaza mai ales pentru femeile care prefera penetrarea vaginala in favoarea altor tipuri de sex si pentru femeile care au orgasm vaginal in loc de orgasm clitoridian. Totusi, marimea ramane doar o componenta dintr-un intreg cu mai multe componente.

Citeste si: Ştiaţi că…? 8 curiozităţi despre sex

2. Mai bine somn, decat sex

Da! La toate sondajele de opinie pe aceasta tema, somnul a iesit invingator!

3. Telefonie mobila si sex, in acelasi timp!

Desi poate parea incredibil, un procent marisor a recunoscut ca mai degraba ar renunta la sex, decat sa mearga la culcare fara smartphone-ul personal. Si mai e o categorie carea admis ca a scris sms-uri in timp ce facea sex.

4. Sperma e un antidepresiv

Clar! Toate studiile au dovedit ca femeile care nu folosesc prezervativ sunt mult mai putin predispuse la depresii decat celelalte categorii, care nu iau contact cu sperma.

5. Alinturile ii fac pe barbati sa nu insele

Da, orice fel de alint conteaza si tin barbatii acasa, departe de mangaierile altor femei. Oxitocina e de vina, care se elibereaza inclusiv in timpul unei simple imbratisari.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 31 martie 2023