8 lucruri ciudate descoperite in vaginul unor femei

02 septembrie 2022,
Vizualizari: 39.841, 1 azi
lucruri ciudate descoperite in vagin

Vaginul nu e un fel de debara sau, in fine, vreun spatiu de depozitare, iar marea majoritate dintre femei intelege exact rolul vaginului. Doar ca o parte dintre posesoare violeaza cu buna stiinta regulile de baza ale vaginului.

Iata cele mai ciudate 8 lucruri pe care unele femei si le-au bagat vreodata in vagin, dezvaluite de site-ului www.thefrisky.com:

1. O sticla plina cu urina

Ce faci atunci cand trebuie sa te angajezi intr-un post care presupune ca toate analizele sa fie la zi si sa iasa bine, iar tu stii ca testul de urina n-ar iesi bine?!  Pai, simplu: ascunzi in vagin o sticluta plina cu urina altcuiva, ca s-o scoti la nevoie, cand ti se cere recoltarea. Asa a facut Mischelle Lindy Salzgeber, dar a fost descoperita la testul de scanare aplicat la intrarea in institutia respectiva.

2. Heroina si alte prafuri

In timpul unui control al autoritatilor, Karin din Pennsylvania a fost prinsa:  avea 54 de pliculete pline cu heroina, 31 pliculete goale, 8 retete pentru farmacie, si 51,22 dolari americani –  toate indesante in propriul vagin. In fond, la ce bun sa-ti mai cumperi posete, din moment ce poti cara tot ce ai nevoie cu propriul vagin?!

3. Un ochi de sticla

Unul dintre medicii americani de la un mare Spital de Urgenta a povestit cum a vazut multe chestii indesate in vagin, insa de departe cel mai ciudat a fost un ochi de sticla pe care o pacienta si l-a bagat in vagin ca sa-l “pastreze mai bine”.

4. Un poster

Exact:  un poster! O fana infocata a lui Donny Osmond a smuls de pe peretii camerei posterul respectiv, ca sa-l mute pe peretii… vaginali, unde s-a gandit ca se potriveste mai bine!

5. Cutite?!

Da, da! Cutite! Descoperite tot de catre Politie, la o perchezitie amanuntita in cadrul careia au descoperit in vaginul respectiv, aproape de intrare, un cutit, apoi, mai incolo, o reteta de medicamente, si… si mai incolo, un alt cutit. Acum puteti tipa de groaza!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole