5 prejudecati pe care le au femeile despre barbati

01 martie 2023,
Vizualizari: 9.011, 1 azi
prejudecati pe care le au femeile despre barbati

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face o femeie este sa creada ca stie totul despre barbati. Si chiar daca nu stiu totul despre barbati, unele dintre ele incep sa faca presupuneri, deductii mai mult sau mai putin logice plecand de la anumite prejudecati. Indiferent cat de multi barbati au o anumita caracteristica in comun, nu se poate generaliza. Pana la urma, fiecare om este unic.

Iata cele mai des intalnite prejudecati pe care femeile le au despre barbati.

1. Barbatii nu au intuitia femeilor

S-au scris carti, s-au compus cantece, s-au facut filme despre “intuitia feminina”. Totul nu este decat un mit spulberat de oamenii de stiinta. Multi antropologi si sociologi recunosc faptul ca femeile acorda o mai mare atentie detaliilor, au un fin simt al culorilor sau al subtilitatilor, insa asta nu inseamna ca au o intuitie superioara barbatilor. Depinde de la caz la caz.

2. Femeile vorbesc, barbatii asculta

Despre asta se tot vorbeste, inca din cele mai vechi timpuri. Din pacate, sau din fericire, barbatii nu sunt chiar atat de “muti” precum isi inchipuie lumea. Potrivit unui studiu, un grup de femei si unul de barbati au fost rugate sa descrie un set de trei fotografii care le-a fost prezentat. Rezultatul i-a uluit pe toti. Daca femeile au vorbit despre respectivele fotografii in medie 3,17 minute, barbatii au “povestit” 13 minute.

3. Barbatii se invinovatesc mai mult decat femeile

Imaginati-va un barbat care nu a primit marirea de salariu sau promovarea mult dorite. E daramat, dezamagit si incepe sa-si faca mustrari: “Daca as fi facut asta…” sau “Daca n-as fi facut asta…”. Apoi totul trece ca prin minune in cateva zile. Cunoasteti sentimentul? Cu siguranta DA, indiferent daca sunteti barbati sau femei. Cu toate acestea, femeile sunt mai dure cu ele insele si asta pentru ca sunt mai exigente si isi asuma responsabilitatea chiar si atunci cand nu sunt ele de vina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole