Ultimele

Sfaturi pentru mai mult sex in cadrul mariajului

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Sfaturi pentru mai mult sex in cadrul mariajului
Sfaturi pentru mai mult sex

Plictiseala si rutina din dormitor pot fi cel mai mare pericol pentru cuplurile casatorite. Cele doua stau la baza multor situatii tensionate, ba chiar provoaca despartirea. Plictiseala si rutina sunt cele care il fac pe unul sau pe ambii parteneri sa caute neasteptatul, neprevazutul, noutatea in afara. Daca si tu vrei sa condimentezi putin viata sexuala a cuplului, iata ce ai de facut.

Foloseste caldura

Un truc bun de folosit de catre cuplurile casatorite este ridicarea ca temperaturii. Transforma uzuala pozitie a misionarului intr-una plina de pasiune cu ajutorul urmatoarelor miscari:

– pune perna sub fundul partenerei astfel incat miscarile voastre sa creasca in intensitate;

– dupa ce barbatul si-a patruns partenera aceasta isi strange picioare pentru ca ridicarea sa fie si mai excitanta;

– apoi femeia isi ridica picioarele si le sprijina pe umerii iubitului ei;

– apoi il loveste usor cu calcaile.

Cat de des ar trebui sa faci sex intr-un cuplu

Apeleaza la inghetata

Va aduceti aminte cum in liceu erati innebuniti sa impartiti acelasi con cu inghetata cu iubitul/a? De ce nu ati face asta si acum? Asigurati-va ca jumatatea curata cu limba fiecare strop de inghetata aflata pe maini ori barbie.

Rasfatati-va

Vreti sa traiti cea mai tare experienta sexuala de pana acum? Acordati-va timp pentru a va rasfata reciproc. Daca sexul s-a transformat intr-o rutina cu acelasi preludiu urmat de pozitia misionarului, ar trebui sa te concentrezi pe placerea lui/ei si apoi schimbati. Daca iti canalizezi atentia pe el/ea ar trebui sa incercati noi tehnici de preludiu, sa descoperi ce-l/o face sa se miste si opteaza pentru pozitia care il/o face sa se simta cat mai exotic cu putinta. Data viitoare este randul jumatatii tale sa iti acorde atentia sa si vei afla care sunt punctele tale sensibile. Explorarea corpului celuilalt are ca rezultat un sex fantastic.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15 noiembrie 2023