Ultimele

Horoscopul sexual al lunii ianuarie 2015

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii ianuarie 2015
Horoscop dragoste saptamanal

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna ianuarie 2015.

 

Berbec

In ianuarie, tot ce tine de dragoste are aspete pozitive pentru Berbeci. Pot aparea si cateva turbulente in ultima saptamana din luna, insa vor fi depasite cu succes. Nu este recomandat sa planuiesti o sarcina luna aceasta. Las-o pentru luna viitoare.

 

Taur

Taurii singuri vor avea multe oportunitati sa-si gaseasca sufletul pereche. Cei care sunt deja cuplati se vor bucura de armonie. Totusi, nu este indicat sa te certi cu partenerul pentru “putere”. Nu este recomandata conceperea unui copil in aceasta luna.

 

Rac

Racii singuri ar trebui sa paseasca cu atentie intr-o noua relatie. Nu lua hotarari importante cum ar fi casatoria sau terminarea unei relatii. Totusi este o luna propice pentru conceperea unui copil. Femeile Rac care raman insarcinate acum sunt binecuvantate cu o stare de sanatate buna.

 

Gemeni

Luna ianuarie este excelenta pentru Gemeni. Cei singuri vor avea mai multe intalniri cu persoane interesante, iar cei care au o relatie vor trai momente pasionale intense. Este recomandat sa eviti conflictele. Este o luna propice pentru planuirea unei sarcini.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31 decembrie 2014