Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 20-26 octombrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 20-26 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 20-26 octombrie.

 

Berbec

Esti irational, compulsiv, obsesiv. Sentimentele tale sunt la extreme si ar trebui sa te comporti cu delicatete pentru a nu-ti rani partenerul de cuplu.

 

Taur

Ai incredere in tine si nu cauti aprobarea nimanui. Te manifesti liber si curajos. In cuplu incerci ceva ce n-ai indraznit pana acum. Partenerul este incantat de propunerile tale.

 

Gemeni

Traversezi o perioada in care esti foarte romantic si iti place sa flirtezi. Esti expresiv si traiesti intens fiecare clipa. Persoanele de sex opus sunt atrase ca un magnet.

 

Rac

Nu stii daca sa acorzi mai multa atentie placerilor sau carierei. Nu stii daca ai nevoie de mai multa afectivitate si satisfactie emotionala sau de recunoastere la locul de munca. Este posibil ca o relatie sa se incheie.

 

Leu

Ai tendinta de a fi nerabdator cu oamenii care par sa gandeasca mai incet decat ai vrea tu. Esti nervos si impulsiv, atat in comportament, cat si in discurs. Incearca sa nu grabesti lucrurile.

 

Fecioara

Dorintele tale amoroase sunt foarte puternice, esti romantic si afectuos. Traversezi o perioada de armonie creatoare in care vrei sa satisfaci placerea partenerului de cuplu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19 octombrie 2014