Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 27 ianuarie – 1 februarie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 27 ianuarie – 1 februarie

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 ianuarie – 1 februarie 2014.

 

Berbec

Esti pregatit pentru actiune si ai si suficiente momente la inceputul saptamanii in care sa arati cat poti fi de romantic. Fii atent, insa, la mesajele subtile pe care ti le transmite partenerul de cuplu si actioneaza in consecinta. Joi si vineri nu se anunta cele mai romantice momente din lume, insa poti petrece clipe minunate, in familiei, fara nicio conotatie sexuala.

 

 

Taur

Esti incantator, ai cuvintele la tine si ajungi repede la inima persoanei iubite. Dupa discutii indelungi ajungi sa iti vezi partenerul intr-o noua lumina, intrucat ajungeti sa va cunoasteti mai bine, sa aveti incredere unul in celalalt. Weekendul se anunta interesant. Este posibila o escapada in doi.

 

 

Gemeni

La inceputul saptamanii este posibil sa ai o discutie serioasa cu partenerul de cuplu, iar anumite cuvinte mai “grele” sa le iei personal. Analizeaza, totusi, situatia si poate ajungi la concluzia ca nu a fost nimic intentionat, ca au fost cuvinte spuse la nervi ce au pornit dintr-o situatie frustranta. Poate tine de tine sa schimbi conjunctura si sa vedeti lucrurile si dintr-o alta perspectiva.

 

 

Rac

Nu esti in cea mai buna forma si ai se tendinta sa te enervezi foarte repede. Cu energia esti la un nivel scazut. Nu te odihnesti suficient si asta se vede. Esti irascibil si nervos. Nici vorba de romantism si dulcegarii. Incearca sa reechilibrezi balanta si sa elimini toate sursele de stres. Vei vedea ca apoi lucrurile vor intra pe un fagas normal si te vei putea bucura de o viata de cuplu linistita.

 

 

Leu

Ai parte de un inceput de saptamana promitator, cu multa energie pozitiva. Te concentrezi mai mult pe sentimentele tale, pe starea ta de bine, esti recunoscator pentru ceea ce primesti si privesti cu incredere spre viitor. Toata aceasta atitudine pozitiva are influente majore asupra relatiei de cuplu. Te bucuri alaturi de partenerul de cuplu de momente dulci, este posibila chiar o scurta vacanta.

 

 

Fecioara

S-ar putea sa ai cateva obligatii de familie in aceasta saptamana, insa asta nu inseamna ca lasi de-o parte partenerul de viata. Chiar daca esti nervos din pricina anumitor chestiuni ce tin de familia ta, te vei putea bucura impreuna cu partenerul de viata de momente romantice. Joi sau vineri se anunta o calatorie in care vei pleca alaturi de persoana iubita.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 ianuarie 2014