Ultimele

Sexticheta: 6 greseli pe care ar fi bine sa nu le faci in pat

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Sexticheta: 6 greseli pe care ar fi bine sa nu le faci in pat

Sexul nu este doar ce se petrece intre cearsafuri, ci o intreaga experienta care incepe cu preludiul si se termina cu imbratisarile de dupa orgasm. Oricare dintre aceste etape poate fi distrusa daca incalci o regula de bune maniere.

Iata 6 greseli pe care ar fi bine sa nu le (mai) faci in pat.

1. Pleci imediat dupa sex

Nu-si inchipuie nimeni ca va urma o cerere in casatorie dupa prima noapte de sex, insa nici sa pleci imediat dupa, eventual fara ca macar sa-i spui la revedere, nu se cade. Poate ca nu ti-a placut, poate ca ai alte treburi de facut, nu conteaza! Tine de eticheta…

2. Adormi imediat dupa sex

Desi nu e la fel de grav ca in cazul in care dispari dupa sex, nici sa adormi dupa ce faci sex nu e asa o incantare. Asta nu inseamna ca trebuie sa stati la povesti toata noaptea, insa cateva clipe in care sa va imbratisati si sa va spuneti noapte buna n-ar strica.

Citeste si: Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

3. Asternuturi murdare

Atunci cand inviti pe cineva la tine acasa, chiar daca nu ai intentia de a face sex, ar fi bine sa ai asternuturi curate, in caz ca…. Cine s-ar mai gandi la o fierbinte partida de sex cand stie ca pielea ii va intra in contact cu cearsafurile tale nespalate de cateva saptamani buna, sa nu zicem luni, ca ar fi grav.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 octombrie 2022