Sfatulparintilor.ro

8 filme de familie pe care nu trebuie sa le ratezi

filme de familie - sfatulparintilor.ro - cinemagia-ro

Fiecare familie ar trebui sa aiba o seara de film in care sa se adune cu totii in fata televizorului si sa urmareasca un program linistitor, care sa multumeasca toate gusturile. Nu rata aceste filme de familie!

Iata 8 filme de familie pe care trebuie sa le vezi.

Little Miss Sunshine (Fiecare se crede normal)

Olive, in varsta de 7ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei disfunctionala, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California. Tatal, Richard, incearca disperat sa-si vanda programul „Calea spre succes in 9 pasi”. Mama, Sheryl, incearca sa puna sub tacere problemele fratelui ei, specialist suicidar in opera lui Proust, de-abia iesit din spital dupa ce a fost concediat de amantul sau.

We Bought a Zoo (Avem un zoo!)

Un vaduv isi ia copiii si se muta la tara pentru a avea grija de animale exotice. Barbatul si-a cheltuit toate economiile pentru a cumpara o gradina zoologica paraginita, in care traiesc vreo 200 de animale pe cale de disparitie. El decide sa renoveze si sa redeschida gradina zoologica in amintirea sotiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin stie ca sotia sa ar fi fost incantata de idee si ar fi facut orice pentru a salva animalele. Animalele de la gradina zoologica vor fi ingrijite de Benjamin si de cei doi copii ai sai, Dylan si Rosie. Alaturi le vor fi Duncan, tatal jurnalistului, de vecini si de doi angajati foarte energici. Impreuna, ei vor reconditiona Rosemoor Animal Park.

It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World (O lume nebuna, nebuna, nebuna)

In ritmul demential al unei comedii burlesti, in Las Vegas, cativa oameni dornici sa descopere locul unde au aflat, din intamplare, ca se ascunde o mare suma de bani, alearga nebuneste spre o iluzorie fericire. Fiecare incearca sa-i saboteze pe ceilalti. Adept al unor subiecte serioase, Stanley Kramer (Procesul de la Nuremberg) se lanseaza in comedie, realizand un tablou ilar al lumii contemporane.

The Secret Life of Walter Mitty (Viata secreta a lui Walter Mitty)

Nimeni nu cunoaste cu adevarat puterea viselor interioare, din capul nostru, . . . pana ce acestea ne inspira realitatea. Le fel se intampla in reecranizarea contemporana, realizata de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente povesti fantastice din toate timpurile. Povestea naturii irezistibile a visului: VIATA SECRETA A LUI WALTER MITTY de James Thurber. Stiller a luat povestea de doua pagini si jumatate, din anul 1939, si a deschis-o intr-o comedie a secolului 21. Ea dezvaluie viata unui barbat care descopera ca propria realitate este pe cale sa fie bulversata de imaginea sa nebuneasca.

E.T. the Extra-Terrestrial (E.T. Extraterestrul)

O noua varianta a celebrului film a lui Steven Spielberg. O noua coloana sonora, efecte speciale noi si secvente nemaivazute. Pentru ce-a de-a 20-a aniversare a filmului, E.T. se intoarce pentru a vedea si noua generatie ce a fascinat o lume intreaga timp de 20 de ani. O poveste emotionanta pentru intreaga familie.

Hugo

Hugo, un orfan in varsta de 12 ani, traieste in zidurile garii din Paris si are grija de ceasurile mecanice ale acesteia. Una dintre cele mai valoroase posesiuni ale lui Hugo este un om mecanic stricat, un dispozitiv cu infatisarea unui barbat cu un creion in mana, parca pregatit sa livreze un mesaj de o colosala importanta. Hugo este convins ca, daca va repara omul mecanic, acesta isi va putea scrie mesajul.

A Christmas Carol (Colinda de Craciun)

Patrick Stewart interpreteaza unul dintre cele mai fascinante personaje create de Charles Dickens, meschinul Ebenezer Scrooge, in cea mai recenta ecranizare a romanului clasic Colinda de Craciun. Dupa ce fantoma fostului sau asociat il avertizeaza ca il asteapta o noapte furtunoasa, Ebenezer are mai multe viziuni din trecut, prezent si viitor, in urma carora inima sa de gheata se topeste si sufletul i se umple de viata. Colinda de Craciun este o poveste despre speranta, despre bucuria adusa de sarbatoarea Craciunului si inaltatoarea forta a spiritului.

Life of Pi (Viata lui Pi)

Dupa naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de gradina zoologica, Pi Patel, pluteste in deriva intr-o barca de salvare. Alaturi ii sunt o hiena, un urangutan, o zebra ranita si un imens si infometat… tigru de Bengal. Pustiul isi foloseste cunostintele enciclopedice in ceea ce priveste comportamentul animalelor pentru a-l tine la distanta pe tigrul Richard Parker. El construieste o tumultoasa si plina de riscuri relatie pe parcursul lungilor luni de calatorie pe valurile oceanului.

Sursa: Brightside.me

Foto: Cinemagia.ro

Exit mobile version