Sfatulparintilor.ro

Horoscop 2023 dragoste TAUR. Ce cadouri primești în relații?

Horoscop 2023 dragoste TAUR

2023 love new year illustration. Happy new year 2023 with realistic Heart Text Design. 3d concept background. Vector illustration.

Visele tale ar putea dezvălui tot ce trebuie să știi despre relațiile tale în prima jumătate a anului. Cu norocosul Jupiter traversând cea de-a 12-a casă a secretelor și a gândurilor subconștiente pe parcursul lunii Mai, lucrul cu dinamica mai profundă a parteneriatului ar trebui să fie extrem de fructuoasă. O eclipsă totală de Soare aterizează în această parte a horoscopului tău la sfârșitul lunii Aprilie, aducând potențialul pentru o descoperire majoră, care îți poate schimba viața. Psihicul tău este pe val, Taur!

Dechide-ți apetitul pentru o sărbătoare: Jupiter intră în luxoasa ta zodie pe 16 Mai

Viața ta amoroasă strălucește ca o stea în timp ce neprevăzutul Jupiter îți oferă cel mai bun cadou din ultimii 12 ani, intrând în propriul tău semn și în prima ta Casă a Vitalității la mijlocul lunii Mai. Acest lucru poate aduce una dintre cele mai satisfăcătoare și senzuale faze ale relației pe care le-ai experimentat de foarte mult timp, așa că pregătește-te să savurezi fiecare bucată delicioasă. Mai bine, Jupiter va sta aici tot restul anului 2023, încurajându-te să te simți dorit, cât și încântător de decadent când vine vorba de dragoste.

Energia solară îți încarcă viața amoroasă în acest sezon al Berbecului

O eclipsă totală de soare îți ating semnul pe 20 Aprilie, pregătindu-te pentru schimbări de relație și surprize mari. Aceasta este salvarea de deschidere a unei noi serii de eclipse văzute ultima dată pe axa zonelor de sine și parteneriat între 2013 și 2016. Ai putea să revezi temele din acel moment pentru a rezolva orice probleme rămase.

Venus te va ține ocupat cu tranzitele și o fază retrogradă în lunile Iulie și Septembrie

Venus, conducătorul semnului tău de casă, ține capul de afiș în Iulie, August și Septembrie. Planeta iubirii intră în a 4-a casă a familiei și a casei tale la începutul lunii Iunie, atrăgând atenția asupra relației tale cu partenerul cu care conviețuiești sau cu cineva cu care ți-ar plăcea să îți împarți casa. Din păcate, când Venus Retrograd începe pe 22 Iulie, unele dintre planurile tale romantice s-ar putea să meargă temporar în direcția greșită. Ar putea exista mai multe certuri sau dezacorduri în jurul problemelor domestice. Din fericire, odată ce Venus va fi direct pe 3 Septembrie, vei avea o perspectivă mai bună asupra naturii oricăror conflicte obișnuite și s-ar putea să găsești o modalitate de a le rezolva pe viitor. S-ar putea, pe de altă parte, să decizi că te-ai săturat!

Indiferent de ce s-ar întâmpla în această situație, Venus este aici pentru a te ajuta! Ea se mută în cea de-a 7-a casă a relațiilor pe termen lung pe 4 Decembrie și rămâne acolo cea mai mare parte a lunii, aducându-ți toată dragostea, atenția și afecțiunea nesfârșită pe care le-ai putea dori de sărbători. Anul acesta ar trebui să capete formă într-o notă foarte dulce!

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Taur.

Horoscop dragoste saptamanal Taur

Horoscop saptamanal Taur

sursa: Tarot.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version