Sfatulparintilor.ro

9 lucruri pe care nu le stiai despre fundul tau

despre fundul tau

Indiferent de cum ii spui fundului tau, posterior, dorsal, nu are cum sa nu fie amuzant.

Asadar iata 9 lucruri pe care nu le stiai despre fundul tau. Vei fi surprinsa sa le afli.

Este perfect natural pentru o femeie sa aiba un fund gras

Femeile se nasc cu abilitatea extraordinara de a avea un fund fabulos, lucru care nu se intampla in cazul barbatilor. Cercetarile au aratat ca posteriorul urmaselor Evei este in mod normal mai mare pentru ca nivelul ridicat de estrogen determina acumularea de grasime pe fund si nu pe burta ca in cazul barbatilor, ceea ce nu este tocmai rau, nu?

Femeilor le place sa fie complimentate pentru fundul lor

Potrivit unui sondaj realizat de catre Men’s Health si Women’s Health legat de partile copului care ar trebui complimentate, fundul a fost ales de o treime dintre cei sondati ca fiind partea favorita a corpului ce ar dori sa le fie admirata inaintea ochilor si a sanilor.

Citeste si: 5 curiozitati despre fundul femeilor

Fundul tau este atat de puternic

In jurul fundului se afla cel mai puternic grup de muschi – gluteul mare, gluteul mijlociu si gluteul mic. Acesti muschi sunt responsabili cu functionarea aparatului locomotor. Cu cat sunt mai puternici cu atat poti alerga mai repede.

Pigofilia este termenul stiintific pentru pasiunea unor barbati pentru fundul femeilor

Deci, barbatii care se dau in vant dupa un fund mai bombat, mai mare, mai lat sufera de de pigofilie.

In medie 10% dintre persoanele care isi fac implanturi la posterior sunt barbati

Desi femeiele sunt, in majoritate, doritoare sa-si faca implanturi in fund si barbatii au inceput sa apeleze la aceasta solutie. Chirurgul Douglas Steinbrech au declarat ca barbatii care vin in cabinetul sau vor sa arate precum Tom Brady. „Barbatii vor sa capete un aspect mai atletic, picioare si fund care sa iasa mai bine in evidenta”.

Nu rata nici: Afla ce spun studiile despre femeile cu posteriorul mare

Oamenii aleg sa-si bage in anus tot felul de lucruri ciudate

O multime de lucruri, unele la care poate nu te-ai fi gandit au fost ascunse in fundul unor oameni. Ochelari de soare, arme de foc, chei si lista obiectelor gasite in anus poate continua.

Femeile cu fundul mare sunt mai inteligente

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Pittsburgh si Universitatea din California, la care au participat 16.000 de femei s-a demonstrat ca doamnele cu posteriorul mare erau mai inteligente decat cele cu un fund mai mic. Femeilor li s-a cerut sa completeze teste cognitive, iar cele cu fundul mai evidentiata au obtinut rezultate mai mari. Oamenii de stiinta considera ca acizi grasi omega 3 care se gasesc in solduri si posterioarele mai generoase sunt responsabile pentru plusul de inteligenta.

Poti avea problema cu melanoma pe pielea de pe fund chiar daca aceasta nu a fost niciodata expusa la soare

Cancerul se poate dezvolta si in zone precum posteriorul si scalpul in ciuda faptului ca soarele nu intra in contact prea des cu ele. Tocmai de aceea este indicat sa te uiti si aici dupa orice alunita, pata ori pistrui care a aparut sau si-a schimbat forma ori culoarea.

Daca ai hemoroizi du-te la specialist sa ii vada

Simptomele pentru hemoroizi sunt aproape la fel precum cele asociate cu cancerul la colon. Acestea includ mancarimi si umflaturi in zona anusului ori scaune cu sange. Sunt sanse mici sa fie cancer, insa e mai bine sa fii sigura, nu-i asa? Poate fi jenant ca fundul sa iti fie analizat de doctor, intrucat e iritat si sangereaza. Insa merita in cazul in care descopera ceva care in curand ar putea deveni o problema.

Sursa: sofeminine.co.uk

Imagine de Bruno de la Pixabay

Exit mobile version