Sfatulparintilor.ro

Vezi ce inseamna din punct de vedere spiritual detinerea unui caine sau a unei pisici

ce inseamna din punct de vedere spiritual

Numeroase studii au demonstrat ca exista un contact invizibil intre oameni si animale.

Se crede ca in timpul interactiunii biocampul unui om intra in rezonanta cu campul de viata a animalului sanatos. Si pentru ca mamiferele au o structura a organelor interne similara cu cea umana pot extrage energia rea din organele oamenilor.

Daca o persoana se confrunta, de exemplu, cu o afectiune a ficatului va primi bionenergie de la ficatul unui ciobanesc sanatos.

Despre impactul pozitiv al energiei dintre oameni si animale s-a scris foarte mult. Multi oameni au observat ca pisica vine sa-si ajute stapanul cand acesta se simte rau.

Pisicile inlatura energia negativa si ajuta corpul sa functioneze la capacitate maxima. Cand energia este eliminata, iar pisica simte ca organismul este din nou la parametri optimi se ridica si pleaca. Pisica este singurul mamifer al carui sistem energetic ii permite sa functioneze normal dupa ce a capturat vibratii negative. Nu incerca sa impiedici pisica sa plece atunci cand crede ea ca este timpul – intrucat a simtit ca totul a revenit la normal.

Daca vorbim despre caini, ei adesea actioneaza precum buretii. Cainele isi protejeaza stapanul si in plan energetic – de toate energiile negative indreptate spre proprietarul sau: invidie, ura, enervare – sunt absorbite de gardianul cu patru picioare.

Desi rezistenta animalului la negativitate este foarte ridicata, sanatatea sa este un indicator a starii de bine a familiei: daca animalul este bolnav tot timpul, crezi ca este ceva in familie care nu functioneaza bine?

Nu rata nici: Ce inseamna cand visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse in vis

Intelesul spiritual al detinerii unei pisici

Din punct de vedere astrologic pisica este asociata cu luna. Luna ne ofera moliciune mentala, gentilete, bunatate si trezirea instinctelor materne. Copii si adultii viseaza sa aiba o pisica cand ceva legat de acest topic – casa, viata de familie, relatie cu mamele lor nu este in regula.

Daca un copil vrea o micuta felina atunci micutului ii lipseste dragostea sau casa in care locuieste nu este perceputa ca acasa. In cazul adultilor, dorinta de a avea o pisica apare dupa un divort sau cand relatiile in familie sunt tensionate.

Se intampla ca o persoana sa viseze sa aiba o familie isi cauta jumatatea si cand nu  o gaseste sau se gandeste daca sa accepte sa nu o cerere in casatorie – chiar in acele momente  se gandeste ca ar vrea sa aiba o familie.

Daca o persoana isi intemeiaza o familie si totul este in regula, pasiunea pentru pisici nu mai este la fel de intensa ca atunci cand era singur. Luna doar ca reflecta lumina soarelui, ca si casa care reflecta caracterul priprietarului, iar pisica este atasata de aceasta reflectie – Acasa.

Te mai poate interesa si: Ce inseamna cand visezi caini. Semnificatia viselor, in functie de rasa si comportament

Intelesul spiritual al detinerii unui caine

Cainele este patronat de soare. Cei care viseaza sa aiba un caine doresc independenta si putere solara, vor sa fie „centrul universului” lumii in care traiesc. Daca copilul tau viseaza sa aiba un catelus, creeaza conditii pentru creativitatea sa, du-l in diverse cercuri la scoala unde sa invete sa faca ceva cu mainile sale.

Copilul care vrea un catelus, isi doreste atentie, pur si simplu are nevoie de un mediu in care sa-si dezvolte talentele prin care sa-i surprinda si sa-i incante pe ceilalti. Daca un adult vrea caine atunci este timpul sa-si diversifice viata.

Soarele este sursa inspiratiei creative si dorinta de a avea un caine apare atunci cand totul in viata ta este banal, plictisitor, cand nu ai nici puterea nici timpul pentru a face ceva creativ.

Apeleaza la inima cand vrei sa-ti alegi cel mai bun prieten. In acest fel vei face cea mai buna alegere.

Te mai poate interesa si: Vampiri energetici. Plante de apartament si animale de care sa te feresti. Ce plante si animale sunt benefice in casa

Sursa: gostica.com

foto: Pixabay.com

Exit mobile version