Sfatulparintilor.ro

Profetia Razboinicilor Curcubeu despre viitorul planetei

Profetia Razboinicilor Curcubeu

Profetiile din vechile carti sacre, manuscrise sau legende au fascinate intotdeauna omenirea, chiar daca au existat si sceptici care n-au avut incredere in veridicitatea acestora. Si, totusi, intrebarile au continuat. Se va sfarsi aceasta lume? Va inceta umanitatea sa mai existe? Va fi rasa umana inlocuita cu o alta?

Iata care este profetia Razboinicilor Curcubeu, nativi amerindieni, despre viitorul lumii.

Curcubeul este un simbol important in multe culture antice, iar in ceea ce-i priveste pe indienii nativi din America, curbubeul reprezinta viitorul misterios.

In povestile si profetiile multor triburi de la Hopi si Zuni (in Sud-Vest), la Cherokee (in Sud-Est), de la Cree (Nordul indepartat) si Sioux, la popoarele mayase din sudul indepartat, curcubeul este intruchipat ca un simbol al armoniei sub care se reunesc toate rasele si religiile. Nativii amerindieni vorbesc despre maretii Razboinici ai Curcubeului care vor stapani planeta si care vor contribui la marea trezire.

Te mai poate interesa: Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal

“Cand pamantul va fi distrus si toate animalele vor muri, un nou trib va veni pe pamant din multe culori, rase si credinte si, prin actiunile lor, vor face din nou pamantul verde. Vor fi cunoscuti drept Razboinicii Curcubeului”.

Tribul Cree vorbeste despre o batrana cu numele “Ochi de foc”, care a prezis ca intr-o zi, din cauza lacomiei omului alb, pestele va muri in rauri, pasarile vor cadea din cer, iar apele se vor innegri si copacii nu vor mai fi, ceea ce va duce la disparitia lumii, asa cum o stim noi. Speranta va sta in “Razboinicii Curcubeului”. Lumea se va trezi si se va forma o Lume Noua, condusa dupa o alta Lege in Pace si Libertate de catre Marele Spirit.

Potrivit Consiliului indienilor americani Manataka, “Razboinicii Curcubeului” vor transmite mesajul si invataturile lor locuitorilor pamantului despre cum sa traiesti in acord cu Marele Spirit. “Razboinicii Curcubeului” vor spune cum lumea s-a indepartata de la Marele Spirit, lasand Pamantul bolnav. Acesti razboinici vor da lumii noi principii si reguli astfel incat oamenii sa-si urmeze calea spre lumina. Iar aceste principii vor fi principiile vechilor triburi.

“Razboinicii Curcubeului” le vor arata oamenilor cum sa traiasca asa cum o faceau stramosii lor, in Unitate, Pace si Intelegere, in Armonie cu toate popoarele din toate colturile lumii.

Oamenii vor fi invatati cum sa se roage din nou la Marele Spirit, cu dragoste, cum sa traiasca in bucurie, fara gelozii, alaturi de fratii lor, indiferent de culoare, rasa sau religie. Inimile lor vor fi pure si vor radia caldura, intelegere si respect pentru Natura si pentru Marele Spirit. Mintea, inima si sufletele lor vor fi pline de cele mai pure ganduri, vor cauta frumusetea Marelui Spirit, isi vor gasi puterea in rugaciune si solitudine.

Copiii lor vor putea din nou sa alerge liberi, sa se bucure de comorile Naturii si ale Mamei Pamant, liberi de teama toxinelor si de lacomie. Apele vor fi din nou curate, paduri frumoase vor acoperi din nou pamantul si vor fi repopulate cu animale si pasari. Saracul, bolnavul si nevoiasul vor fi ajuti de fratii si surorile lui.

Nu rata nici: Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Liderii vor fi alesi dupa vechile obiceiuri si nu dupa culoarea politica.

Vorbele nu vor fi luate in seama, numai actiunile lor vor conta. Aceia care demonstreaza ca sunt iubitori, intelepti, curajosi aceia vor fi alesi ca lideri, ca Sefi. Liderii vor fi alesi dupa calitatea lor si nu dupa cantitatea de bani pe care au obtinut-o.

Suna a idealul absolut, nu-i asa? Pare greu de atins asa ceva, nu? Si, totusi, indienii americani nativi sunt convinsi ca exista potentialul de a ne schimba si de a deveni mai buni. “Avem oportunitatea de a construi un pod de curcubeu care sa ne duca in Era de Aur. Dar ca sa reusim asta, trebuie sa o facem impreuna, toate culorile curcubeului, toti oamenii. Noi, cei care suntem acum pe pamant suntem Razboinicii Curcubeului si noi vom trebui sa construim acest pod”, spune Brooke Soimita Tamaduitoare, Fiica Curcubeului.

“Oamenii din America se vor uni cu celelalte natii cand vor realiza ca, de fapt, sunt Familie, frati si surori. Nu este o viziune personala, aceasta este o viziune cosmica a celor batrani, pe care noi, azi, o impartasim tuturor”, a spus si Don Alejandro Cirilo Perez, din Sfatul Batranilor Mayasi, din Guatemala.

Te mai poate interesa si: 5 lucruri de care spiritul tau are nevoie ca sa fii fericit, in functie de zodie

Sursa: collectivelyconscious.net

Exit mobile version