Sfatulparintilor.ro

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. SMS-uri de La multi ani de Sfintii Constantin si Elena. Urari de Sfintii Constantin si Elena

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. In fiecare an, pe 21 mai, romanii ii sarbatoresc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica pe 21 mai. Dintre acestia, circa 880.000 de femei poarta numele de Elena, peste 124.000 se numesc Ileana si aproape 70.000 poarta numele Lenuta. Celelalte femei care isi aniverseaza ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena se numesc Constanta (circa 53.000 de femei), Constantina (aproape 27.000), Leana (circa 4.000) si Nuti (aproximativ 1.400). Cei mai multi barbati, aproximativ 495.000, se numesc Constantin, alti circa 80.000 – Costel, iar circa 33.000 – Costica. Totodata, circa 20.000 de barbati se numesc Costin, mai bine de 10.000 – Costinel, circa 600 – Costi si aproximativ 300 – Costelus.

Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani, Elena!

***

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani, Costel!

***

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie! La multi ani, Ileana!

***

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

***

Liliac inflorit iti doresc sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Costica!

***

Draga Elena, iti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce in ce mai mult iubita. La multi ani!

***

La multi ani, Lenuta! Ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fii iubita!

***

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costin!

***

La multi ani, Costi! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata!

***

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! La multi ani, Ileana!

***

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mângâie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramâna deschis catre calea fericirii si implinirii eterne! La multi ani, Constanta!

***

Draga Nuti, nici anul asta nu te-am uitat. Iti urez la multi ani si tot ce e mai bun in viata!

***

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani, Elena/Constantin!

***

Te felicit cu ocazia zilei de nume si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos! La multi ani, Costinel!

***

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate. La multi ani, Constantin/Elena!

Te mai poate interesa si: Sfintii Constantin si Elena: Traditii, obiceiuri si superstitii. Acatistul Sfintilor Imparati Constantin si Elena

Urari de Sfintii Constantin si Elena

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume! La multi ani de Sfanta Elena!

***

La multi ani, Elena! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Maica Domnului sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani de ziua numelui!

***

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sfintii Constantin si Elana sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata. La multi ani, Constantin!

***

Ii sarbatorim pe Sfintii Constantin si Elena si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La multi ani de ziua ta, Ileana mea!

***

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Constantin si Elena!

***

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Costi!

***

Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Imparat Constantin pe care il cinstesti cu numele, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

***

O prietenie sincera inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc. La multi ani, Elena!

***

Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani, Costele!

***

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani, Elena/Constantin!

***

La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor imparati Constantin si Elena! Sa va calauzeasca si va va ajute a urma calea spre Domnul!

***

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Tanta!

***

La multi ani, draga Constantin/Elena! Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

***

Un cer albastru fara nori / In calea ta sa fie / Sa ai in viata numai flori / Noroc si bucurie! La Multi Ani, Costica/Lenuta!

***

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani, Nutica!

SMS-uri de La multi ani de Sfintii Constantin si Elena

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfanta Imparateasa Elena, al carei nume il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La multi ani, Elena!

***

Fie ca aceasta zi de Sfintii Constantin si Elena sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!

***

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani” de Constantin si Elena!

***

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani, Ileana!

***

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La multi ani de Sfintii Constantin si Elena!

***

Costin, La multi ani plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

***

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani de Constantin si Elena!

***

Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani, Costica!

***

La multi ani cu veselie / Sanatate pe vecie / Casa plina de bucate / Dragoste pe saturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La multi ani si sus paharul! La multi ani, Constantin/Elena!

***

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gândeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Lenuta!

***

Dragul meu, cu ocazia acestei zile, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Costi!

***

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete iti poate darui o zi si de toate binecuvântarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Constantin / Elena!

***

La multi Ani, Constanta, sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

***

Sfintii carora le purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

***

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Costi!

Foto

Exit mobile version