Sfatulparintilor.ro

7 trucuri sa pari mai slaba. Efecte garantate!

trucuri sa pari mai slaba

Chiar daca silueta ta nu mai este subtire ca acum cativa ani, poti sa-ti-o remodelezi apeland la trucuri vizuale. Daca porti exact hainele care trebuie vei obtine un efect de “slabire

” garantat.

Iata 7 trucuri sa pari mai slaba.

1. Blugi “boot cut”

Depositphotos.com

Blugii “boot cut” sunt o combinatie intre blugii drepti si blugii evazati. Ei sunt mai lungi, astfel incat sa cada peste pantofi, fiind astfel ideali pentru alungirea picioarelor. Acest model nu poate fi purtat decat cu pantofi cu toc si avantajeaza orice silueta. Pentru persoanele mai plinute se recomanda culorile inchise. Iar pentru “mascarea” taliei este indicat un top lung sau jachete care sa acopere soldurile.

2. Infasoara ceva pe talie

Depositphotos.com

Un pulover, o camasa, o bluza sau o esarfa legata pe talie iti pot da un aer sic, dar pot sa indeparteze ochii de la zona care te dezavantajeaza (abdomenul nu foarte bine lucrat).

Citeste si: Cum sa te imbraci in functie de forma corpului

3. Imbraca-te cu haine care te alungesc

Depositphotos.com

Oamenii au tendinta de a se imbraca cu haine largi pentru a parea mai slabi. Doar ca, pentru a obtine acest efect, trebuie sa alegi haine care te alungesc. Opteaza pentru piese precum esarfe, cardigane, coliere lungi, care sa te faca sa pari mai inalta.

4. Joaca-te cu culorile

Daca alegi imprimeuri, ai grija ca acestea sa fie mai mici decat marimea pumnului tau. Opteaza pentru culori contrastante care sa “anuleze” talia mare. Rochiile/fustele ar trebui sa se opreasca fix sub genunchi, pentru ca gambele sa para mai subtiri. De asemenea, alege decolteurile patrate si pantofii de culoarea pielii, pentru un efect de alungire a trupului.

5. Rochii structurale

Alege rochii structurale, care sa cada usor pe langa corp. Poti opta, de asemenea, si pentru fusta “creion”, pentru a “reduce” din talie si pentru a aduce atentia asupra picioarelor.

Nu rata nici: Cum sa te imbraci ca sa scapi de burtica si colacei

6. Tunica alba

Depositphotos.com

O tunica voluminoasa alba poate face minuni. Adauga o curea subtire in jurul talei. In plus, cu cat este mai mare tocul, cu atat mai subtire vei parea.

7. Imbraca-te in functie de forma corpului

Daca corpul tau este mai mare in partea de sus si mai subtire in partea de jos, opteaza pentru hainele care “subtiaza” partea superioara si directioneaza privirea catre patea inferioara a corpului.

Daca partea de jos a trupului este mai “corpolenta”, atunci trebuie sa atragi privirea catre partea de sus. Alege topuri in culori deschise, vesele, si in jos haine inchise la culoare. Ca sa ascunzi colaceii, ai grija ca topul sa-i acopere.

Sursa: Positivemed.com

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Exit mobile version