Sfatulparintilor.ro

Special: Asteroidul abundenței – Abundantia – este în Balanță. Cum stăm cu banii până în octombrie 2023. Facem sau nu compromisuri de dragul lor?

Asteroidul abundenței Abundantia

Asteroidul abundenței, Abundantia, va tranzita astăzi de la zodia de Pământ Fecioară la semnul de Aer Balanță. Abundantia a petrecut un timp neobișnuit de lung (peste 9 luni) în Fecioară din cauza retrogradării în Fecioară. Această trecere în Balanță va fi o ușurare binevenită!

Abundantia poate avea un impact asupra abundentei. Ce efect va avea Abundantia în Balanță asupra noastră?

Asteroidul Abundantia in Balanta 2023, Date:

– a intrat pe 2 august 2023

– a iesit pe 10 octombrie 2023

7 cristale pentru BANI, ABUNDENTA si PROSPERITATE

Asteroidul Abundantia în Balanță 2023 Impact general:

Abundantia, asteroidul, a fost în Fecioară de mult prea mult timp! Fecioara este semnul muncii, detaliilor și stresului, precum și extrem de concentrată și muncitoare. Este bine sa o iei incet, dar pentru cât timp? Și, cel mai probabil, acest lucru a limitat energia noastră abundentă, în special în timpul retrogradului Abundantiei în Fecioară.

Acest lucru aduce o oarecare ușurare acum că Abundantia s-a mutat în Balanță. Ne putem concentra pe energie abundentă în relațiile și conexiunile noastre cu ceilalți și putem descoperi că suntem deschiși să întâlnim mulți oameni noi, să formăm noi parteneriate, acorduri și alianțe și să facem noi compromisuri. Acest lucru poate duce la noi oportunități și deschideri.

De asemenea, putem fi mai deschiși către angajament în relațiile, proiectele, ideile noastre și față de noi înșine în această perioadă și ne putem asuma multe angajamente. Acest lucru ne poate face să ne simțim mai în largul nostru și, în loc să ne simțim sufocați sau copleșiți, putem experimenta un sentiment surprinzător de spațiu.

Când suntem echilibrați și înconjurați de pace și armonie, putem găsi abundență.

Dacă suntem înconjurați de haos, s-ar putea să pierdem multă energie până când o putem rezolva și ne putem calma. S-ar putea să existe mai multe oportunități de a atinge echilibrul în viața noastră.

Venus, conducătorul natural al Balanței, este retrograd la începutul Abundantiei până pe 3 septembrie 2023. Acest lucru poate implica că abordam abundența diferit decât de obicei și că activitățile neconvenționale pot deschide calea. Abundența poate lua diferite forme sau putem folosi energia din belșug în moduri neconvenționale.

Marte, planeta energiei și unității, va fi în Balanță în perioada 27 august – 12 octombrie, aproximativ în aceeași oră cu Abundantia, deși cei doi nu se vor conecta până nu se vor muta în Scorpion. Este posibil să simțim în continuare energia și impulsul asociate cu Marte, iar Marte ne poate ajuta să ne împingă să urmărim noi conexiuni cu ceilalți, să folosim energie din belșug în parteneriatele și alianțele noastre și să găsim noi modalități de a ne uni, care sunt benefice pentru toți cei implicați. Este o epocă diplomatică și de mediere!

Aspectele Asteroidului Abundantia în Balanță 2023:

În timp ce se află în Balanță, Abundantia face doar două aspecte majore celorlalte planete în tranzit (în mișcare), ambele fiind aproape de sfârșit. Pe 7 octombrie 2023, Abundantia va fi sextil Venus în Leu, ambele la 28 de grade, ceea ce ne ajută să finalizăm schimbările cu abundență care ar fi putut avea loc în timpul retrogradei lui Venus și putem profita la maximum de conexiunile noastre într-un mod super pozitiv înainte ca Abundantia să iasă din Balanță.

Pe 5 octombrie 2023, Abundantia îl va înfrunta pe Pluto în Capricorn, ambele la 27 de grade. Retrogradul lui Pluto se va încheia în aceeași zi în care Abundantia pleacă din Balanță, 10 octombrie 2023, așa că Pluto este încetinit până la cel mai inaintat stadiu și acesta poate fi un aspect puternic.

Pătratul face acest lucru mai dificil, iar Pluto poate scoate la iveală lupte pentru putere și probleme de control pe care trebuie să le abordăm pentru a avea acces la energia abundentă pe care o căutăm și de care avem nevoie. Poate fi necesar să existe un compromis și ar putea fi nevoie să ne îmbunătățim abilitățile de comunicare și ascultare.

Cum iti blocheaza sufletul abundenta. 5 sabotori la care nu te-ai fi gandit!

S-ar putea să ne simțim blocați într-un fel pentru că Pluto își termină retrogradul, s-a blocat și s-ar putea să fim încăpățânați în privința asta.

Dar cu Balanța, trebuie să păstrăm mintea deschisă și să fim dispuși să facem compromisuri. Răspunsul este undeva la mijloc, iar dacă îl îmbrățișăm, putem scăpa de energia haotică. Sextilul Venus în această perioadă este benefic.

Abundantia se va opune, de asemenea, tranzitului lui Chiron în Berbec la 18 grade pe 15 septembrie 2023. În astrologie, Chiron este cunoscut ca vindecatorul rănit, iar el poate reprezenta rănile noastre cele mai profunde și cum ne putem vindeca. Abundența în opoziție cu Chiron poate indica faptul că ne luptăm cu rănile în moduri care nu ne sunt sub control și că rănile vechi pot fi deschise.

Din nou, trebuie să fim adaptabili și să păstrăm mintea deschisă pentru a face față acestui lucru. Echilibrul este, de asemenea, important pentru a evita energia haotică. Dacă putem păstra controlul asupra noastră, ne putem găsi calea și găsim efectiv o oportunitate de a ne vindeca și de a crește exponențial, mult mai mare și mult mai mult decât ne-am imaginat anterior și putem face pași mari rapid.

sursa: consciousreminder.com

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version