Sfatulparintilor.ro

Ritual de Lună nouă în Capricorn. 11 ianuarie 2024. Cum să profiți de unda de energie a primei Luni noi a anului

Ritual de Lună nouă în Capricorn

Luna Nouă în Capricorn atinge punctul culminant pe 11 ianuarie, inițiind un nou ciclu lunar. În timp ce începe anul 2024, aceasta este prima noastră undă de energie proaspătă oferită de cosmos.

Lunile Noi sunt întotdeauna un moment propice pentru a-ți stabili intenții și a reflecta la ceea ce dorești să manifești în lunile următoare. Deoarece cade în semnul de Pământ al Capricornului, aceasta este o Lună Nouă potrivită pentru a te angaja în scopuri pe termen lung și pentru a reflecta asupra pașilor practici pe care îi poți lua pentru a-ți transforma visele în realitate.

Luna Nouă în Capricorn 11 ianuarie 2024. Semnificația spirituală a primei Luni noi din an

La ce vrei să te angajezi în 2024?

Este o întrebare puternică, iar angajamentul poate fi o cuvânt greu, dar acesta este tipul de muncă care va fi susținută sub Luna Nouă din ianuarie.

Iată un ritual care să te ghideze în timpul Lunii noi în Capricorn.

Ai nevoie de:

Un instrument de curățare a energiei la alegere (de exemplu, clopoței, tămâie, bețe parfumate)

1 lumânare (preferabil albă)

3 monede

3 frunze (poți folosi frunze de grădină, frunze de dafin sau frunze de mentă)

3 bucăți micI de hârtie

Pix sau creion

Meditație de Încărcare a Energiei

Instrucțiuni:

1.) Începe prin curățarea aurei și a împrejurimilor folosind instrumentul de curățare ales.

Pe măsură ce-ți cureți aura, recită următoarele sau simte-te liber să-ți scrii propria versiune: „Mă curăț în față și în spate, mă curăț în față și în spate. Eliberez energia anului trecut. Eliberez energia anului trecut. Mă deschid să primesc. Mă deschid să primesc. Multe binecuvântări vin acum în calea mea. Multe binecuvântări vin acum în calea mea. Sunt una cu mine. Sunt una cu Universul. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Pe măsură ce cureți împrejurimile tale, recită următoarele sau simte-te liber să-ți scrii propria versiune: „Curăț acest spațiu. Curăț casa mea. O umplu cu multă iubire, bucurie și fericire. Casa mea este în siguranță. Casa mea este protejată. Casa mea este curățată. Lumina umple camera. Lumina umple acest spațiu. Aici rezidă doar iubirea.”

2.) Aprinde lumânareai și aliniază monedele, hârtia și frunzele în fața acesteia în rânduri. Ține pixul la îndemână.

3.) Simte-te confortabil și începe Meditația de Încărcare a Energiei.

4.) După ce meditația ta este completă, ia pixul și scrie lucrurile în care vrei să te angajezi în ceea ce privește cariera sau rutina ta zilnică. Împăturește hârtia și așază-o deasupra unei frunze.

5.) Acum, ia următoarea bucată de hârtie și scrie lucrurile în care vrei să te angajezi în ceea ce privește relațiile tale. După ce ai scris asta, împăturește hârtia și așază-o deasupra celei de-a doua frunze.

6.) Cu a treia bucată de hârtie, scrie lucrurile în care vrei să te angajezi în ceea ce privește sănătatea ta, călătoria ta spirituală sau bunăstarea ta interioară. Împăturește această hârtie și așază-o deasupra ultimei frunze.

7.) Ia prima frunză cu hârtia despre carieră și așază o monedă deasupra. Pentru a-ți oferi o imagine vizuală, ar trebui să ai o mica grămadă cu frunza la bază, hârtia în mijloc și moneda așezată deasupra. Îndoaie frunza astfel încât să acopere cât mai mult din hârtie și monedă. Ține-o în ambele mâini și recită următoarele: „Sunt pregătit să mă angajez pentru (inserează aici). Pe măsură ce fac acest angajament, încrederea, puterea și înțelepciunea de care am nevoie pentru a-l urma încep să se strecoare încet în ființa mea. Cer să rămân deschis soluțiilor, următorilor pași și acțiunilor necesare pentru a solidifica acest angajament în viața mea. Cer să fiu blând cu mine în acest proces.”

După recitare, respiră adânc și expiră spre buchetul de frunze. Imaginează-ți că încarci buchetul tău de frunze cu energie astfel încât ceea ce ai cerut să se manifeste în viața ta. Odată terminat, așază buchetul deoparte.

8.) Acum, ia următorul buchet de frunze. Repetă același proces, îndoind frunza cât mai mult posibil. Ținând buchetul în mâinile tale, repetă următoarele: „Sunt pregătit să mă angajez pentru (inserează aici). Pe măsură ce fac acest angajament, încrederea, puterea și înțelepciunea de care am nevoie pentru a-l urma încep să se strecoare încet în ființa mea. Cer să rămân deschis soluțiilor, următorilor pași și acțiunilor necesare pentru a solidifica acest angajament în viața mea. Cer să fiu blând cu mine în acest proces.”

După recitare, respiră adânc și expiră din nou în buchetul de frunze. Așază-l deoparte.

9.) Ia ultimul buchet de frunze și repetă procesul: „Sunt pregătit să mă angajez pentru (inserează aici). Pe măsură ce fac acest angajament, încrederea, puterea și înțelepciunea de care am nevoie pentru a-l urma încep să se strecoare încet în ființa mea. Cer să rămân deschis soluțiilor, următorilor pași și acțiunilor necesare pentru a solidifica acest angajament în viața mea. Cer să fiu blând cu mine în acest proces.”

Suflă din nou în buchetul de frunze și așază-l deoparte.

10.) Respiră adânc de trei ori pentru a-ți liniști mintea și pentru a te recentra.

Pune-ți mâinile împreună în poziția de rugăciune și mulțumește pentru toate binecuvântările primite în acest an și Universului pentru ascultarea și îndeplinirea cererilor tale. Odată ce ai terminat, stinge lumânarea.

11.) Ia buchetele tale de frunze și îngroapă-le în pământ. Încearcă să faci acest lucru în termen de 48 de ore de la finalizarea pașilor de mai sus.

O primă Lună Nouă din 2024 fericită!

Cele 5 mesaje despre anul 2024 de la ingeri. 2024 – anul care schimba tot! Ce energii ne asteapta, oportunitati, provocari, bine sau nu?

sursa: foreverconscious.com

Imagine de JB de la Pixabay

Exit mobile version