Sfatulparintilor.ro

Horoscop 2024. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile

Horoscop 2024

La revedere, 2023, nu te vom uita niciodată! Probabil vom privi înapoi spre 2023 cu o urmă de resentiment. Cu siguranță, nimeni nu va duce dorul devastării retrogradării lui Venus. Pentru ceva timp, 2024 va părea la fel de haotic ca predecesorul său, dar noul an își va arăta rapid adevarata față. Mercur va încheia retrogradarea actuală și va deveni direct pe 1 ianuarie 2024. Mercur, Venus și Marte vor rămâne destul de aproape unul de altul în 2024, aducând fiecărui semn pe care îl vizitează inteligență, romantism și energie. Mercur va provoca doar o cantitate moderată de dezastre cu retrogradări în aprilie, august și noiembrie. Marte nu va afecta starea de spirit cu o retrogradare până la sfârșitul anului, și, din fericire, Venus nu va retrograda deloc în 2024!

Pluto transformatorul este, de asemenea, programat să facă o mișcare majoră anul acesta: după o ultimă vizită în Capricorn, planeta pitică a morții și regenerării se stabilește în Vărsător până în 2043. În vară, norocosul Jupiter va sări din Taur în Gemeni, în timp ce umbroasa Lilith este programată să alunece din Fecioară în Balanță. În aprilie, o eclipsă totală de Soare va întuneca cerul când Luna traversează Nodul Nord al orbitei sale în Berbec. Apoi, în octombrie, o eclipsă inelară va transforma Soarele într-un subțire inel de foc în Balanță. Racul, condus de Lună, va fi privat de o Lună Plină anul acesta, dar neemoționalul Capricorn va primi două explozii luminoase de emoție cu Lună Plină în iunie și iulie.

În 2024, ca întotdeauna, lucrăm la comunicare, progres și explorarea dorințelor noastre.

Semnele de Foc vor urmări destinul lor, în timp ce semnele de Aer vor privi înăuntrul lor pentru a descoperi adevăruri cheie. Semnele de Apă au sarcina de a ajuta prietenii lor semne de pământ să învețe cum să își gestioneze emoțiile neobișnuit de neîmblânzite. Împreună, vom înfrunta curajos un alt an, și, desigur, ne vom plânge cu toții colectiv de Mercur când retrogradările sale amenință să ne zdruncine.

Ne vedem în noul an! Amintiți-vă, putem face față!

Berbec

Ce fac stelele:

• Nodul Nord al orbitei Lunii și Chiron centaurul – reprezentanții destinului și vindecării, respectiv – petrec tot anul în semnul tău. Chiron intră în retrogradare pentru ultimele cinci luni ale anului, dar nu te stresa! Retrogradarea lui Chiron doar atenuează influența sa vindecătoare, în loc să inverseze efectul.

• Mercur trece prin semnul tău timp de trei luni în primăvară. Din păcate, Mercur este retrograd pentru mai mult de trei săptămâni în acea perioadă.

• Venus vizitează semnul tău timp de trei săptămâni în aprilie.

• Marte, conducătorul tău, vine acasă în semnul tău pentru mai și prima săptămână din iunie. Marte începe 2024 în Săgetător și încheie anul în Leu. În decembrie, Marte intră în retrogradare.

• Luna este Nouă în semnul tău pe 8 aprilie, creând o eclipsă totală de soare în timp ce traversează Nodul Nord. Luna este Plină în semnul tău pe 17 octombrie.

Ce înseamnă:

Temele tale pentru an sunt progresul și vindecarea. Ambele sunt demersuri excelente, dar niciuna nu este ușoară, mai ales când pauzele în comunicare complică propriul tău sezon. În primăvară, schimbările de minte și neînțelegerile vor amenința să îți dea peste cap dorințele romantice, platonice și profesionale. În a doua săptămână din aprilie, emoțiile tale vor deveni atât de mari încât vor eclipsa complet simțul de sine.

Viața ta va fi probabil un haos în jurul zilei tale de naștere, dar te vei recupera în mai. Un impuls major de energie te va ajuta să te refaci după traume și să îți urmărești visele. Acest impuls te va propulsa în vara anului cu o productivitate la cote înalte. Pentru a ține pasul, s-ar putea să trebuiască să amâni vindecarea personală în a doua jumătate a anului 2024. Se anunță o revelație în octombrie care ar trebui să explice unele dintre funcționările misterioase ale creierului tău, dar probabil nu vei procesa pe deplin informația până când nu încetinești pentru odihnă în decembrie.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Taur

Ce fac stelele:

• Uranus petrece tot anul în semnul tău. Uranus este retrograd mare parte din ianuarie, apoi intră din nou în retrogradare de la septembrie până la sfârșitul anului. Asta nu este o problemă mare. Retrogradarea lui Uranus doar atenuează influența sa neobișnuită, în loc să inverseze efectul.

• Jupiter începe anul în semnul tău, apoi se mută în Gemeni la sfârșitul lunii mai.

• Venus, conducătorul tău, ajunge în semnul tău la sfârșitul lunii aprilie și rămâne timp de trei săptămâni în mai. Venus începe 2024 în Săgetător, călătorește prin întregul zodiac și iese din an în Vărsător. Din fericire, Venus nu retrogradează în 2024!

• Mercur se mișcă prin semnul tău de la mijlocul lunii mai până la începutul lunii iunie.

• Marte călătorește prin semnul tău timp de șase săptămâni în iunie și iulie.

• Luna este Nouă în semnul tău pe 7/5. Luna este Plină în semnul tău pe 15/11.

Ce înseamnă:

Nu-ți face griji, dragă Taur, nu ești în pericol să-ți pierzi coroana deocamdată. Vei rămâne cel mai ciudat semn zodiacal până în 2026. La mijlocul acestui an, s-ar putea să devii un pic mai puțin deschis în a-ți arăta calitățile ciudate. Asta nu înseamnă că te vei gândi sau te vei comporta mai puțin bizar, doar că vei deveni mai selectiv în a dezvălui întregul potențial al personalității tale. Doar confidenții de încredere sunt vrednici să fie martori la capacitatea ta adevărată și neegalată pentru excentricitate.

Mai, iunie și iulie vor fi luni importante pentru tine. Autoactualizarea, comunicarea și aserțiunea vor restructura cadrul vieții tale. Vei avea o serie rapidă de realizări și vei suferi o mulțime de reconstrucții interne. După ce vei rezolva totul după cum îți place, vei putea să te relaxezi în confort relativ pentru restul anului. Perturbările minore nu pot deranja serios pacea ta. Te vei bucura de o eliberare emoțională semnificativă în noiembrie, după ce mintea ta a avut timp să proceseze unele lucruri sub suprafață.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Gemeni

Ce fac stelele:

• La sfârșitul lunii mai, Jupiter se mută în semnul tău. Jupiter va rămâne cu tine pentru restul anului 2024. Jupiter intră în retrogradare pentru ultimele trei luni ale anului, dar e în regulă. Retrogradarea lui Jupiter doar atenuează influența sa expansivă, în loc să inverseze efectul.

• Venus vizitează semnul tău timp de trei săptămâni de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii iunie.

• Mercur, conducătorul tău, se mișcă prin semnul tău timp de două săptămâni în iunie. Mercur începe 2024 în Săgetător, călătorește prin întregul zodiac și iese din an în Săgetător. Mercur este retrograd în Ajunul Anului Nou 2023, apoi devine direct în prima zi din ianuarie. Mercur este retrograd din 1/4-25/4, 5/8-28/8 și 25/11-15/12.

• Marte petrece șase săptămâni în semnul tău de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie.

• Luna este Nouă în semnul tău pe 6/6. Luna este Plină în semnul tău pe 15/12.

Ce înseamnă:

Te așteaptă un aflux masiv de spirit Săgetător când începe sezonul tău. Pregătește-te pentru o perioadă de noroc în vara aceasta! În iunie, vei experimenta o perioadă majoră de atracție și adaptabilitate. Apoi, te vei concentra pe asigurarea ambițiilor tale până în septembrie.

Perioadele de luptă te vor lovi în aprilie, august și de la sfârșitul lui noiembrie până la mijlocul lui decembrie. Din fericire, ești neobosit! Nimeni nu poate prinde vreodată o fotografie clară a Gemenilor doborâți la cel mai jos punct. E doar un vârtej sălbatic de mișcare și deodată ești din nou pe picioare. În partea a doua a anului, această tendință se va intensifica. Oricine îți dorește răul va cădea pradă propriilor capcane, în timp ce tu vei pleca nevătămat, doar întârziat de inconvenient. Ultima ta încercare din decembrie va rezulta într-o descoperire deosebit de satisfăcătoare.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Rac

Ce fac stelele:

• Atât Venus, cât și Mercur ajung în semnul tău în aceeași zi din iunie. Mercur rămâne doar două săptămâni, în timp ce Venus persistă timp de 25 de zile.

• Marte petrece aproape nouă săptămâni în semnul tău de la septembrie până în noiembrie.

• Luna ta conducătoare este Nouă în semnul tău pe 5/7. Nu există Lună Plină în Rac în timpul anului 2024!

• Luna acoperă Soarele într-o eclipsă totală de soare pe 8/4 și transformă Soarele într-un inel subțire de foc într-o eclipsă solară inelară pe 2/10.

Ce înseamnă:

Pentru a înțelege anul tău, trebuie să vorbim despre conducătorul tău, Luna. În orbita sa în jurul Pământului, Luna trece prin întregul roster de semne în fiecare lună, creând relații scurte cu toate celelalte influențe cerești pe parcurs. Când se aliniază opus Soarelui, Luna reflectă lumina de pe suprafața sa orientată spre Pământ în faza sa Plină. Aceasta este o perioadă de creștere emoțională și eliberare. Când Luna se aliniază în conjuncție strânsă cu Soarele, apare întunecată în faza sa Nouă. Acesta este întotdeauna un moment de odihnă și planificare.

Există o mulțime de matematică confuză care se întâmplă cu mișcările Lunii anul acesta, un model alternant de faze Noi și Pline care oferă în mod tipic fiecărui semn oportunitatea atât pentru odihnă, cât și pentru eliberare. Din păcate, Racul nu găzduiește deloc o Lună Plină în 2024. Ești programat pentru o mulțime de acumulări cu foarte puține oportunități de eliberare. Va trebui să-ți gestionezi conștient sentimentele pentru a evita să te destrami la cusături.

Acesta este un an de autoconstrucție. De obicei, crești experimentând și reacționând la ciclurile emoționale. Acum, este timpul să te gândești mai proactiv la ce fel de persoană vrei să devii, de ce dorești să fii așa și cum te vei modela pentru a se potrivi viziunii tale. Într-un fel, a fi privat de catharsis este un dar: vei trasa cursul propriului tău 2024 cu intenție și autonomie.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Leu

Ce fac stelele:

• Mercur se mișcă prin semnul tău timp de trei săptămâni în iulie. Apoi, după ce intră în retrogradare în Fecioară, Mercur revine în august. Ai două săptămâni de retrogradare cu cea mai mică planetă (vai), apoi încă douăsprezece zile de Mercur direct până la mijlocul lui septembrie (yay!).

• Venus vizitează semnul tău timp de 25 de zile în iulie și august.

• Marte ajunge în semnul tău la începutul lunii noiembrie și rămâne până la sfârșitul anului. În prima săptămână din decembrie, Marte intră în retrogradare.

• O eclipsă totală de soare ascunde Soarele tău conducător pe 8/4, când Luna traversează Nodul Nord în Berbec și aruncă o umbră pe Pământ. O eclipsă solară inelară în timpul Lunii Noi în Balanță transformă Soarele într-un inel de foc pe 2/10.

• Luna este Plină în semnul tău pe 25/1. Luna este Nouă în semnul tău pe 4/8.

Ce înseamnă:

Aprilie îți va aduce o mică moarte a egoului, când un potop de emoție nediluată te va copleși. După ce trece, unele structuri ale peisajului tău intern pot fi nivelate, dar sufletul tău va fi reîmprospătat și pregătit pentru creștere nouă. Un ecou ușor mai puțin intens al experienței te va pregăti pentru o rafinare și mai mare în octombrie.

Între aceste timpuri, vara ta va fi plină de dezvoltări ale poveștii! Romantismul este aproape asigurat, iar indiferent, vei arăta uimitor. Vara înaltă ar trebui să fie delicioasă. Dar apoi, neînțelegerile vor veni să strice scenariul în august. După o luptă, vei putea să abordezi problemele și să le rezolvi la timp pentru toamnă. Noiembrie va fi incredibil de productiv pentru tine, dar planifică să închei cât mai multă muncă poți înainte ca iarna să se instaleze. Decembrie aduce o greutate mare de epuizare, iar tu vei avea nevoie să hibernezi până în 2025.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Fecioară

Ce fac stelele:

• Conducătorul tău din umbră, Lilith, începe anul în semnul tău, apoi se mută în Balanță la sfârșitul lunii iunie. Luna trece prin poziția Lilith la cel mai îndepărtat punct al orbitei sale de la Pământ pe 1/1, 29/1, 25/2, 23/3, 19/4, 17/5 și 14/6. Rezervă-ți timp pentru egoism în acele date.

• Mercur, conducătorul tău, intră în semnul tău la sfârșitul lunii iulie. Din nefericire, Mercur intră în retrogradare în prima săptămână din august și în cele din urmă se întoarce în Leu. Mercur revine în semnul tău pentru 18 zile de orbită directă minunată în septembrie.

• Mercur începe 2024 în Săgetător, călătorește prin întregul zodiac și iese din an în Săgetător. Mercur este retrograd în Ajunul Anului Nou 2023, dar devine direct înainte de miezul nopții în prima zi din ianuarie. Mercur este retrograd din 1/4-25/4, 5/8-28/8 și 25/11-15/12.

• Venus vizitează semnul tău pentru majoritatea lunii august.

• Luna este Plină în semnul tău pe 24/2. Luna este Nouă în semnul tău pe 2/9.

Ce înseamnă:

Nu pierzi timpul să te încurci în detalii, dragă Fecioară. Prima zi din ianuarie va fi una dintre cele mai proaste zile din întregul tău an, când umbra și neînțelegerea se combină pentru a crea un nor impenetrabil deasupra capului tău. Din fericire, se limpezește până la miezul nopții, iar tu te vei simți bine pe 2 ianuarie. Ai o zi similar de groaznică programată la mijlocul lunii aprilie, dar din nou, ar trebui să treacă rapid.

Vei obține un avânt supraomenesc în capacitățile tale deja impresionante la sfârșitul lunii iulie, ceea ce te va face să te simți de neatins. Bucură-te la maximum de asta. În august, întreruperile de comunicare vor provoca trei săptămâni excruciant de dificile în relații — și mai rău, ai putea fi în pericol de o tunsoare proastă. Din fericire, problemele tale vor fi rezolvate în prima săptămână a propriului tău sezon, iar apoi ești din nou pe drumul cel bun pentru un septembrie super puternic. În sfârșit, încercările tale din 2024 sunt completate, iar ultimul sfert al anului tău este programat pentru o navigare lină.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Balanță

Ce fac stelele:

• Nodul Sud al orbitei Lunii – reprezentant al trecutului tău – petrece tot anul în semnul tău.

• Conducătorul tău din umbră, Lilith, își ia reședința în semnul tău la sfârșitul lunii iunie. Lilith va rămâne cu tine pentru restul anului 2024. Luna trece prin poziția Lilith la cel mai îndepărtat punct al orbitei sale de la Pământ pe 12/7, 8/8, 5/9, 2/10, 29/10, 26/11 și 24/12. Rezervă-ți timp pentru egoism în acele date, sau riști să te transformi într-un ticălos.

• Venus, conducătorul tău, vizitează semnul tău timp de 25 de zile de la sfârșitul lunii august până în septembrie. Venus începe 2024 în Săgetător, călătorește prin întregul zodiac și iese din an în Vărsător. Din fericire, Venus nu retrogradează în 2024!

• Mercur se mișcă prin semnul tău timp de două săptămâni și jumătate, de la sfârșitul lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie.

• Luna este Plină în semnul tău pe 25/3. Luna este Nouă în semnul tău pe 2/10, provocând o eclipsă solară inelară în timp ce trece prin Nodul Sud al orbitei lângă locația Lilith.

Ce înseamnă:

Vei rămâne într-o perioadă de rememorare pentru întregul an 2024, așezându-te adânc în zona ta de confort pentru a întreprinde o examinare extinsă a trecutului tău. Această explorare continuă se va intensifica la mijlocul verii, când mintea ta se va mișca dincolo de nostalgie pentru a investiga semințele traumei și distrugerii. Asta sună înfricoșător, dar este bine și profund necesar. Până în 2025, vei fi pregătit să construiești un edificiu nou și sănătos de personalitate pe baza propriei tale istorii.

Dorințe reprimate de mult timp se vor desfășura în luna dinaintea sezonului tău, iar până la sfârșitul lunii septembrie vei fi gata să discuți despre toate. La începutul lunii octombrie, o acumulare revelatoare și eliberarea emoțiilor te vor ridica la un nivel mai înalt de autocunoaștere. Ar trebui să gestionezi asaltul cu grație, fără a fi copleșit de sentimente.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Scorpion

Ce fac stelele:

• Conducătorul tău, Pluto, începe anul în Capricorn, apoi se mută în Vărsător la începutul sezonului acestui semn. Pluto intră în retrogradare în mai și se deplasează încet înapoi spre Capricorn până în septembrie. În octombrie, planeta ta pitică patroană revine la orbita directă. În cele din urmă, aproape de sfârșitul sezonului tău, Pluto se alătură din nou Vărsătorului pentru restul anului… și apoi următorii 19 ani, până în 2043.

• Venus vizitează semnul tău timp de 26 de zile de la septembrie la octombrie.

• Mercur călătorește prin semnul tău timp de două săptămâni de la octombrie la începutul lunii noiembrie.

• Luna este Plină în semnul tău pe 23/4. Luna este Nouă în semnul tău pe 1/11.

Ce înseamnă:

E timpul să te distrezi, dragă Scorpion. Vei fi într-o dispoziție ciudată, ritmică pentru… următorii 19 ani! Conducătorul tău Pluto este departe în sistemul solar. Durează mult timp pentru ca această mică bilă de gheață să orbiteze Soarele. Pluto tocmai a petrecut 14 ani în Capricorn, oferindu-ți o afinitate pentru semnul de pământ cardinal, apoi va oscila înapoi și înainte între Capricorn și Vărsător. În cele din urmă, în noiembrie, Pluto se stabilește în Vărsător pentru termen lung. Probabil vei simți o diferență imediată când se întâmplă asta, deși va dura timp pentru ca efectele să se dezvolte complet. Această perioadă va fi marcată de creativitate, inovație și ciudățenie pură, chiar mai mult decât de obicei. Închide bine centura! Va fi o călătorie lungă și ciudată.

În viitorul apropiat, devii deosebit de amorezat în sezonul Balanței. Data ta majoră pentru manifestare cade pe prima zi din noiembrie. Anul acesta, s-ar putea să-ți fie de folos să te gândești foarte, foarte departe în viitor.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Săgetător

Ce fac stelele:

• Marte începe 2024 în semnul tău, dar se mută în Capricorn după doar patru zile.

• Mercur începe anul retrograd în semnul tău, apoi devine direct înainte de miezul nopții pe 1/1! Mercur rămâne în semnul tău pentru aproape două săptămâni în ianuarie.

• Venus începe de asemenea anul în semnul tău și rămâne până când sezonul Vărsătorului este în curs.

• Jupiter, conducătorul tău, începe anul în Taur, apoi se mută în semnul tău frate Gemeni la sfârșitul lunii mai. Jupiter intră în retrogradare pentru ultimele trei luni ale anului, dar nu-ți face griji! Retrogradarea lui Jupiter doar atenuează influența sa norocoasă, în loc să inverseze efectul.

• Mercur face drumul său în jurul roții zodiacale și revine în semnul tău în noiembrie. Mercur este retrograd timp de trei săptămâni în sezonul tău, dar devine direct pentru a încheia anul.

• Luna este Plină în semnul tău pe 23/5. Luna este Nouă în semnul tău pe 1/12.

Ce înseamnă:

Care este substantivul colectiv pentru un grup de Săgetători? Un „pandemonium” de Săgetător, poate? Un grup de voi la un loc poate deveni foarte zgomotos. Dacă fiecare Săgetător din lume a reușit cumva să se adune în secret și să conspire pentru a plănui un an ne-plictisitor, ar reuși fără doar și poate!

Vei intra în ianuarie 2024 cu o supradoză de energie, o indiferență totală față de comunicare și o mare poftă de dragoste. Cu siguranță acest lucru va ieși bine pentru toată lumea! Va ieși bine pentru tine, oricum. Probabil vei sări pur și simplu pe partea cealaltă lăsând un mic dezastru în urma ta. În vară, vei începe să te simți nestatornic și deconectat de propria ta esență, dar în exterior, confuzia ta va părea fermecătoare observatorilor. Probabil te vei distra bine, chiar și în timp ce te întrebi cine ești cu adevărat. Provocarea serioasă a anului tău sosește în propriul tău sezon, când întreruperile de comunicare vor provoca sentimente rănite în mod legitim. Din fericire, dificultatea se va rezolva în ultimele două săptămâni din 2024! Revelionul tău următor ar trebui să fie sublim.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Capricorn

Ce fac stelele:

• Marte se alătură semnului tău din prima săptămână a lunii ianuarie până la mijlocul lui februarie.

• Mercur se mișcă prin semnul tău de la mijlocul lunii ianuarie până la începutul lui februarie.

• Venus vizitează semnul tău de la sfârșitul lui ianuarie până la mijlocul lui februarie.

• Pluto începe anul în semnul tău și se mută în Vărsător la sfârșitul lui ianuarie. Apoi, după ce intră în retrogradare în Vărsător în mai, Pluto revine la tine în septembrie. Pluto devine direct în semnul tău în octombrie, iar tu te bucuri de o lună finală cu prietenul tău pitic până când se mută definitiv în Vărsător în noiembrie.

• Conducătorul tău, Saturn, petrece tot anul în Pești. Saturn intră în retrogradare de la sfârșitul lunii iunie până la mijlocul lui noiembrie, dar asta nu este un dezastru! Retrogradarea lui Saturn doar atenuează influența sa organizatorică, în loc să inverseze efectul.

• Ai două Luni Noi și două Luni Pline în 2024. Luna este Nouă în semnul tău pe 11/1 și 30/12. Luna este Plină în semnul tău pe 21/6 și 21/7.

Ce înseamnă:

Ești mereu pregătit să muncești din greu în orice moment, dar vei fi deosebit de agitat atunci când o avalanșă agresivă de motivație te va cuprinde în primele două luni ale anului. În același timp, vei beneficia de o îmbunătățire a abilităților de comunicare, apoi de o clarificare a dorințelor tale. Ai reuși întotdeauna să te descurci profitabil în primul trimestru sub orice circumstanțe, dar productivitatea va veni mai ușor la începutul iernii 2024.

Vei deveni mai ușor la spirit, dacă poate puțin melancolic, când Pluto pleacă din semnul tău după un parteneriat de 14 ani. Planeta pitică cu gânduri îndepărtate se întoarce retrograd pentru a te vizita ultima dată în toamnă, apoi se mută în Vărsător pentru următorii 19 ani. Nu vei mai găzdui niciodată pe Pluto, dar vei purta lecțiile sale despre ciclul lent și greu al schimbării și reînnoirii pentru tot restul vieții tale.

Vei petrece vacanța în epifanii, cu două Luni Pline în semnul tău. Nu îți place și, astfel, de obicei nu permiți, senzația de a fi copleșit de sentimentele umane lipicioase. Atât de nedemn! Dar, până la urmă, ești un simplu Homosapiens, iar emoțiile trebuie ocazional îndurate pentru a experimenta creșterea. Ca o consolare, poți pretinde că „furi” o Lună de la semnul tău frate și opus, Rac.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Vărsător

Ce fac stelele:

• Conducătorul tău, Uranus, petrece tot anul în Taur. Uranus este retrograd pentru mare parte din ianuarie, apoi intră din nou în retrogradare de la septembrie până la sfârșitul anului. Nu te îngrijora! Retrogradarea lui Uranus doar atenuează influența sa inovatoare, în loc să inverseze efectul.

• Mercur se mișcă prin semnul tău timp de trei săptămâni în februarie.

• Marte călătorește prin semnul tău timp de șase săptămâni de la mijlocul lui februarie până în martie.

• Venus vizitează semnul tău în aceeași perioadă, dar sosește mai târziu și pleacă mai devreme decât Marte pentru un total de 25 de zile în spațiul tău. Venus își face drumul în jurul roții zodiacale și se întoarce în prima săptămână din decembrie pentru a încheia 2024 în semnul tău.

• Pluto ajunge în semnul tău în prima zi a sezonului tău! Planeta pitică se îndreaptă în mod deliberat înainte până în mai, când intră în retrogradare pentru a vizita din nou Capricornul în septembrie. În cele din urmă, după ce revine la orbită directă în octombrie, Pluto se alătură semnului tău în noiembrie. Pluto va rămâne cu tine până în martie 2043. (Asta nu este o greșeală de tipar.)

• Luna este Nouă în semnul tău pe 9/2. Luna este Plină în semnul tău pe 19/8.

Ce înseamnă:

Noul tău an personal va dura câteva săptămâni pentru a se activa cu adevărat. În timpul propriului tău sezon, posibilitatea și creativitatea vor satura mintea. Capacități îmbunătățite de comunicare sosesc imediat după, urmate de energie crescută și impulsuri estetice puternice. Ești pregătit să creezi artă puternică în februarie și martie.

Dar, în mare parte, 2024 începe un timp lung de transformare — cam cât 19 ani de lung! În termeni astrologici, Pluto este un pic ca Mercur, dar cu un fundal de doom metal în loc de hyperpop: mult mai lent și câteva octave mai jos. Pluto guvernează schimbări mari, nu schimbări de zi cu zi. Vorbește despre metamorfoză la nivel de derivă — tipul de schimbare care te va refăcea irevocabil în cele din urmă. Influența lui Pluto nu se mișcă întotdeauna cu viteza lentă a orbitei sale de 246 de ani, totuși. Ocazional, Pluto distruge complet structurile din viața ta pentru a face loc reconstrucției. Acele perioade pot părea brusc, chiar dacă sunt de fapt luni sau ani în desfășurare. Pentru câteva luni în toamnă, vei avea o pauză de la noul tău prieten pitic intens când se deplasează retrograd pentru a revizita Capricornul pentru ultima oară, iar apoi îl vei cunoaște foarte bine pe Pluto pe parcursul următoarelor două decenii.

În decembrie, Venus se va întoarce pentru a încheia 2024 în semnul tău. Peste un an, vei putea să cânți cu toată inima un bop tematic romantic de sărbătoare.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Pești

Ce fac stelele:

• Saturn și conducătorul tău, Neptun, petrec tot anul în semnul tău. Ambele planete petrec timp în retrogradare de la mijlocul până la sfârșitul anului, dar asta e în regulă! Retrogradările planetelor exterioare doar atenuează influența lor obișnuită, în loc să inverseze efectele lor. Saturn și Neptun revin la orbită directă până la sfârșitul anului.

• Mercur se mișcă prin semnul tău timp de două săptămâni de la sfârșitul lunii februarie până în martie.

• Venus vizitează semnul tău timp de 26 de zile în martie și aprilie.

• Marte se alătură semnului tău pentru ultima săptămână a lunii martie pe tot parcursul lunii aprilie.

• Luna este Nouă în semnul tău pe 10/3. Luna este Plină în semnul tău pe 17/9.

Ce înseamnă:

În comparație cu alte semne, anul tău va fi pașnic. Ești intuitiv și de încredere; oamenii știu că se pot baza pe tine. Comunicarea este primordială pentru Pești în majoritatea timpurilor, dar un val suplimentar de vorbărie te va ajuta să consolidezi relațiile când iarna se transformă în primăvară. În partea a doua a sezonului tău, dorința va răsări prin pământul rece pentru a înflori în creierul tău. Martie și începutul lui aprilie sunt marcate de dragoste și dorință. Indiferent de rezultatul acestei explorări romantice, vei fi binecuvântat cu un impuls de excepție în timpul următorului sezon al Berbecului, care te va face prolific până la sosirea vremii calde.

Concentrarea ta va derapa ușor începând de la sfârșitul verii și vei fi probabil un pic leneș pentru a doua jumătate a anului. Asta e sănătos, sincer. Uneori ai nevoie de o pauză de la propriile tale instincte psihice. După ceva odihnă, ambiția și idealismul tău vor fi reînnoite la capacitate maximă, pregătindu-te pentru un început puternic în 2025.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

sursa: them.us

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version