Sfatulparintilor.ro

Cum te influenteaza Saturn la fiecare 7 ani. Tehnici de supravietuire in timpul calatoriilor lui Saturn

Cum te influenteaza Saturn - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - planets-4774616_1920

Calatoriile lui Saturn ne influenteaza pe toti la fiecare 7 ani. Si ce schimbari sunt in aceste perioade!  Mai mult, exista perioade de transformare revolutionare intre 28-30, 58-60 si 88-90 de ani. Acestea sunt perioadele in care Saturn se intoarce in acelasi loc in care era cand te-ai nascut. Mai multe despre Intoarcerea lui Saturn poti afla in acest articol.

Astrologii  sunt ca exista modalitati prin care poti gestiona vremurile provocatoare ale tranzitelor lui Saturn. Iata-le!

Te mai poate interesa: Horoscop special: INTOARCEREA lui SATURN in viata ta – cotitura, pedepse sau inflorire? Tu cand ai INTOARCEREA durului SATURN in functie de data nasterii?

Nu te compara cu nimeni altcineva

Tu esti unic. Cu totii avem viteze diferite. Unele flori infloresc devreme, altele mai tarziu. Nu iti face griji daca toti prietenii tai sunt casatoriti, au copii si tu nu. Pentru unii este mai bine sa aiba copii de la 20 de ani, pentru altii sa aiba o cariera fulminanta. In timp ce exista oameni pentru care copiii nu sunt deloc o optiune. Nimic nu este “gresit”.

Oricat de dificil ar fi, nu te lasa influentat de familie, prieteni, colegi. Chiar si gemenii identici au cicluri diferite de dezvoltare. Daca incerci sa te grabesti sau sa te constrangi, probabil ca vei fi nefericit. Revenirea lui Saturn poate fi un moment in care sa inveti cum sa fii puternic, cum sa iti asumi responsabilitatea, cum sa nu astepti ajutor de la altii cand numai tu esti creatorul.

Citeste si: Saturn in Varsator 2020-2023. Urmeaza MAREA conjunctie! La ce sa ne asteptam!

Tine un jurnal

Jurnalul poate fi un instrument salvator, in special in perioade extreme, cu schimbari turbulente. Jurnalul este o modalitate sa iti eliberezi emotiile puternice, dar si un mod in care sa iti inregistrezi si sa iti analizezi visele. Poti sa iti mentii astfel un echilbru, in timp ce in jurul tau totul se schimba.

Examinteaza-ti abilitatile de manager

Saturn patroneaza timpul, deci a sosit momentul sa devii responsabil cu privire la maniera in care iti consumi timpul. Pierzi timpul? Ai intarziat la intalniri? Ai o structura de viata care sa te sustina? Acestea sunt problemele care ar trebui sa devina o prioritate in rezolvare.

Organizeaza-te

Tine evidenta facturilor, a sarcinilor, a economiilor. Fa-ti controale regulate de sanatate, fa exercitii fizice. Mananca bine. In acest mod Saturn nu te va “deranja”. Daca esti dezorganizat si viata ta este lasata la voia intamplarii, atunci Saturn ar putea sa faca ravagii.

Spune NU!

Multi dintre noi au o multime de responsabilitati si poate fi dificil sa spui NU cand cineva te roaga sa faci ceva. Totusi, inainte de accepta ceva, analizeaza inainte. Vezi daca mai ai timpul fizic sa te implici intr-un alt proiect sau actiune. Daca nu refuzi si nu apuci sa faci ce ai promis, consecintele pot fi mai mari decat daca spui NU din prima.

Priveste schimbarea ca pe ceva pozitiv

In timpul revenirii lui Saturn exista, de obicei, cel putin doua schimbari majore de viata. De exemplu, te casatoresti, divortezi, ai un copil, iti schimbi directia carierei, te intorci la scoala, te muti in alta casa, alt oras, alta tara. Pentru unii oameni, divortul, oricat ar fi de dureros la momentul respectiv, este, de fapt, o experienta eliberatoare. Uneori este placerea de a invata ca esti fericit cu propriul spatiu, chiar daca traiesti singur. Alteori, divortul face ca un nou partener care te va face mult mai fericit sa apara in viata ta.

Fii pregatit pentru lectii dure

Saturn vrea sa te invete sa pui limite, sa ai o buna etica a muncii, sa ai un respect sanatos pentru bani. Sa ai autodisciplina si autocontrol. Saturn nu este o planeta atat de interesanta precum Jupiter sau Venus. Insa este o planeta cu care ar trebui sa te imprietenesti daca vrei sa creezi ceva care sa reziste in timp si sa aiba stabilitate.

Invata sa renunti

Nu iti place locul tau de munca? Poate ca nu esti in domeniul potrivit pentru felul tau de a fi. Poate ca e nevoie sa te specializezi intr-un alt domeniu. Esti nefericit cu relatia ta? Poate ca este timpul sa iti asumi riscul de a fi singur sis a renunti la relatia care nu te mai implineste sau care, poate, nu te-a implinit niciodata.

Ce intrebari sa-ti pui?

Daca esti cinstit cu tine insuti, raspunsurile la aceste intrebari te vor ajuta sa iesi din probleme dificile. Tranzitul lui Saturn te va ajuta sa mergi pe drumul cel bun si sa iti indeplinesti obiectivele.

Sursa: horoscopefriends.co.uk

Imagine de Teo Viedma de la Pixabay

Exit mobile version