Ultimele

Vrei mai multi bani? Afla de cate ori trebuie sa faci sex pe saptamana

Relatii & Cuplu » Stiri » Vrei mai multi bani? Afla de cate ori trebuie sa faci sex pe saptamana
cate ori trebuie sa faci sex - sfatulparintilor.ro - pixabya_com - woman-3418369_1920

Oamenii de stiinta au mai rezolvat un mister. Care este solutia pentru a avea mai multi bani? Raspunsul e pe cat de simplu, pe atat de placut. Fa mai mult sex! Si nu are nicio legatura cu practicarea celei mai vechi meserii din lume.

 

Potrivit unui studiu realizat la universitatea britanica Anglia Ruskin, persoanele care fac mai mult sex au parte si de castiguri in bani mai mari.

 

Iata si explicatia:

 

”Activitatea sexuala este asociata cu o stare perfecta de sanatate, o stare psihica in forma maxima si in general toate motoarele organismului se considera intr-o perfecta stare de functionare la persoanele foarte active sexual. In plus, sexul frecvent practicat demonstreaza si abilitati sociale foarte bune, stabilitate emotionala si o comunicare in parametri superiori“.

 

Studiul, citat de site-ul Menshealth.com, explica faptul ca cine face sex de minimum patru ori pe saptamana are cu cel putin 5% mai multi bani decat cei care fac sex mai rar de atat.

 

Se pare ca intre sex si bani exista o stransa legatura. Totusi, sporirea activitatii din dormitor nu e o garantie ca-ti va creste salariul.

Imagine de Nicola Giordano de la Pixabay

Data articol: 30 decembrie 2019