Ultimele

Vrei mai mult sex? Afla ce spun cercetatatorii ca trebuie sa faci

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Vrei mai mult sex? Afla ce spun cercetatatorii ca trebuie sa faci
Vrei mai mult sex

Sunt o multime de semnale mixte din partea societatii cand este vorba de asteptarile in ceea ce priveste sexul in casnicie. Potrivit zvonurilor, oamenii casatoriti fac amor adesea, apoi vin copiii si totul se duce pe apa sambetei. Adio, sex de dimineata, adio intalniri fierbiti joi seara, adio intimitate. Oare este viata sexuala a persoanelor casatorite atat de lineara?

Potrivit unui studiu publicat in jurnalul Archives of Sexual Behavior, in medie, viata sexuala a unui cuplu casatorit se afla, initial, pe un trend descendent odata cu trecerea anilor insa dupa o anumita perioada aceasta se revigoreaza.

Cum sa-ti faci iubita sa-si doreasca mai mult sex: 5 sfaturi „de aur” pentru orice relatie

Echipa de cercetarea a analizat viata amoroasa a 1.656 de cupluri casatorite, cu varste intre 57 si 85 de ani.

Unele dintre aceste familii au peste 50 de ani de casnicie. Potrivit datelor studiate, viata sexuala incepe furtunos apoi trendul este in scadere. Insa in cuplurile care dureaza mai mult de o jumatate de secol, viata sexuala devine mai activa.

Samuel Stroope, profesor de sociologie la Universitatea de Stat din Louisiana sustine ca acest fenomen are loc datorita cresterii increderii si intimitatii care se dezvolta intre membrii cuplului odata cu trecerea anilor.

Insa cum se compara o prima casnicie de durata cu un al doilea mariaj?

Daca prima casnicie nu a mers si ai gasit pe altcineva cu care esti mult mai compatibil, inseamna ca vei avea parte de mai mult sex? Nu neaparat.

Persoanele care au ramas cu primul/a sot/sotie au parte de mai mult sex decat cei care s-au recasatorit. Ceea ce inseamna ca oamenii ar trebui sa se concentreze mai putin pe „condimentarea relatiei” si mai mult pe gasirea de modalitati pentru intarirea casniciei.

Cum le place femeilor cel mai mult sa faca sex

Sursa: Yourtango.com

foto: Pexels.com

Data articol: 3 septembrie 2023