Ultimele

Top fantezii sexuale la femei si barbati! Diferentele nu sunt foarte mari

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Top fantezii sexuale la femei si barbati! Diferentele nu sunt foarte mari
Top fantezii sexuale

Toti oamenii au fantezii sexuale. Insa, de cele mai multe ori, aceste fantezii sunt insotite de nesiguranta, de teama ca ele sa nu faca din tine o ciudatenie printre semenii tai. Nu ai de ce sa te gandesti la asta, vei fi surprins de rezultatele unui studiu publicate recent in The Journal of Sexual Medicine.

Dominatia

Dominatia a fost de multe ori nominalizata la capitolul dorinte in dormitor. Peste jumatate dintre barbatii si femeile care au participat la sondaj au dezvaluit ca vor un partener care sa-i domine in dormitor. Insa si dominarea partenerului este o fantezie la fel de intalnita. 47% dintre femei au declarat ca vor sa domine intre cearsafuri. 59,6% dintre barbati au raportat aceeasi fantezie. Dorintele asemanatoare, precum a fi legat au fost si ele mentionate de catre subiectii sondajului. Chiar daca biciuirea si lovirea nu au obtinut scoruri inalte, o treime dintre participanti au declarat ca si-ar dori sa incerce.

Citeste si: Fantezii sexuale in functie de zodie. Ti se potrivesc?

Sex in grup

Acest tip de fantezie a obtinut scoruri mixte. Un numar important atat dintre barbati cat si si dintre femei ar vrea sa faca sex cu doi barbati, 45,2%, respectiv 30,9%. Sexul cu doua femei este fantezia preferata a barbatilor, astfel 84,5% dintre barbati au declarat ca sunt gata oricand sa incerce asta. Sexul cu trei sau mai multi parteneri a fost extrem de popular printre barbati insa doar daca toti acesti parteneri erau de sex feminin, in vreme ce doar 24,7 femei viseaza la o experienta asemanatoare.

Sex in locuri neobisnuite

De departe asta este una dintre cele mai intalnite fantezii atat in randul barbatilor cat si al femeilor. 82,3% dintre barbati si 81,7% femei isi doresc o experienta sexuala in locuri mai putin obisnuite. In general, locul de desfasurare a partidei de sex a contat in proportie de peste 80% atat in viziunea barbatilor cat si a femeilor. Locurile publice au obtinut scoruri peste medie din partea ambelor sexe. Aproape 20% dintre participati ar vrea sa se expuna in public cand fac sex si peste 48 dintre barbati au fantezii cu partide sexuale in public.

Nu rata nici: Pentru barbati: Ce spun fanteziile tale sexuale despre tine

Sex cu un strain

Aceasta fantezie este apreciata si de femei si de barbati, in special cand este vorba despre infidelitate. 72.5% dintre barbati si 48,9% dintre femei doresc sa faca sex cu cineva necunoscut. 66.3% dintre femei isi doresc o experienta sexuala cu cineva cunoscut, insa care nu le este partener, in vreme ce acelasi lucru este dorit si de catre 83.4% dintre barbati.

Studiul a concluzionat ca oamenii au diferite fantezii care, din punct de vedere statistic, sunt rare, neobisnuite sau tipice. In plus, variatia dintre persoanele care si-ar dori ca aceste dorinte sa devina realitate si cei care nu vor acest lucru este destul de mare.

Asa ca nu trebuie sa te stresezi legat de ce ti-ar placea sa experimentezi in dormitor.

Sursa: positivemed.com

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Data articol: 16 octombrie 2023