Ultimele

Top cele mai bune 6 carti erotice din toate timpurile – VIDEO

Relatii & Cuplu » Stiri » Top cele mai bune 6 carti erotice din toate timpurile – VIDEO
cele mai bune 6 carti erotice

Cartile au fost dintotdeauna o modalitate excelenta de a trasmite cunostintele teoretice si practice. Nici in cazul erotismului lucrurile nu stau diferit. Tocmai de aceea, inainte de a trece la „practica” este nevoie si de cunostinte teoretice. Asa ca toti cei care au nevoie de teorie o pot obtine din topul celor mai bune carti erotice din toate timpurile, alcatuit de amazon.com:

1. Delta lui Venus de Anais Nin

problemesex - delta lui venus - film

In lumea imaginata de Anais Nin personajele prezente poseda talente extraordinare si multe dorinte. Prostituate, voyeuri, frigide, lesbiene, hermafroditi, artisti, femei indragostite, barbati de o sexualitate uluitoare, toate aceste personaje il vor incanta/delecta pe cititor si-l vor face sa nu lase cartea din mana pana n-o va termina de citit.

2. Lolita de Vladimir Nabokov

Lolita / Lolita

Este unul dintre cele mai cunoscute si mai controversate dintre volumele scrise de Vladimir Nabokov. Este povestea lui Humbert Humbert, a dragostei sale obsesive, devoratoare si pasionale fata de Dolores Haze, o fetita de numai 12 ani. Inainte de orice, cartea este o meditatie asupra iubirii, iubirea scandaloasa si halucinanta, plina de nebunie si transformationala.

Esti cu libidoul la pamant? 8 sfaturi sa-l ridici

3. Miscare albastra de Terry Southern

O satira erotica din lumea Hollywood-ului spune povestea lui King B, un regizor de Oscar care este decis sa filmeze cel mai murdar si mai scump film pentru adulti, facut vreodata.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 3 septembrie 2023