Ultimele

Top 9 cele mai celebre vagine

Relatii & Cuplu » Stiri » Top 9 cele mai celebre vagine
cele mai celebre vagine - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY-COM - beach-1853902_1920

Vaginul. Atat de misterios. Atat de ciudat. Esential in componenta anatomica feminina. Vaginul e ca fulgul de zapada: nu exista doua vagine la fel. Desigur, unele sunt cu totul exceptionale. Sa nu uitam de cazul lui Hazel Jones, femeia cu doua vagine, care s-a decis sa vorbeasca lumii intregi despre anatomia ei unica.

Site-ul www.thefrisky.com ne face cunoscuta povestea ei, dar si altele cel putin la fel de interesante.

1. Femeia cu doua vagine, Hazel Jones

Hazel este o britanica de 27 de ani si s-a nascut cu o anomalie, numita stiintific uterus didelphys, ceea ce inseama ca are doua utere si doua vagine. Ii vine ciclul de doua ori, pentru fiecare aparat genital in parte, si-a pierdut virginitatea de doua ori prin urmare a suportat de doua ori ruperea himenului si daca nu e foarte atenta poate ramane insarcinata de doua ori, in momente diferite.

2. O alta femeie cu doua vagine

Hazel nu e singura. Mai exista cineva care o intelege foarte bine, fiindca traieste la fel, cu doua aparate genitale: Lauren Williams. Are in dotare cate doua componente genitale iar pentru multi poate aparea intrebarea: ce face cu al doilea uter?! Dar cu al doilea vagin?! Cumva le inchiriaza?!

3. Femeia cu fituica

In 1975, Carolee Schneeman, considerate artista, s-a urcat pe o masa si complet dezbracata, doar acoperita de noroi, si-a scos din vagin o fituica luuuunga, cat o zi de post, pe care apoi a inceput s-o citeasca. Fituica a ajuns opera de arta. Deci… tu ce-ai facut deosebit cu vaginul tau in ultima vreme?!

4. Femeia cu cea mai mare capacitate vaginala

In 1999 filmul porno Houston a adus in atentia publicului fix aceasta problema: femeia care a facut sex, in aceeasi zi, cu 620 de barbati!

5. Vaginul ei ridica greutati

Da, este vorba despre Tatiana Kozhevnikova , care a intrat si in Cartea Recordurilor pe aceasta tema. Are niste haltere speciale cu care se antreneaza. Uau! E de bine sau de rau?!

Citeste si 7 boli sexuale neobisnuite

6. Femeia fara vagin

Se numeste Susan. Nu are deloc vagin. In rest, componentele externe ale aparatului genital sunt la locul lor: labile mari, mici si clitorisul. Iar acolo unde ar trebui sa fie vaginul e un orificiu extrem de mic. Unele opteaza pentru operatie, dar Susan afirma ca-si creeaza propriul ei vagin mic, prin dilatatie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20 octombrie 2022