Ultimele

Top 8 poziţii sexuale pentru vreme caniculară. Cascada Niagara si alte nebunii

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Top 8 poziţii sexuale pentru vreme caniculară. Cascada Niagara si alte nebunii
poziţii sexuale pentru vreme caniculară

Când te uiţi la gradele din termometru, pofta de sex pare să scadă. Sau din contra? Clocoteste sangele in corp mai mult?  Indiferent fiecare in ce situatie se afla, caldura supraincalzeste corpurile si unele pozitii sexuale devin nepotrivite. Sigur, cand termometrul depaseste 40 grade Celsius, primele ganduri legate de sex pot suna asa „sex prin telefon sau messenger, fiecare fiind in camere separate ca sa nu se supraincinga”.

Unii specialisti spun ca sexul pe vreme de foc este daunator inimii, altii din contra.

Canicula insa da ocazia perfecta de a testa noi pozitii sexuale potrivite pentru o astfel de vreme, asa cum recomanda sexologii. Nu trebuie sa riscam nimic, ci doar sa ne adaptam conditiilor… de aceasta data climaterice.

Pozitia 1. Cascada Niagara

Nu trebuie să aveţi piscină pentru a încerca această poziţie. Cada este la fel de bună pentru a vă răcori şi la propriu, şi la figurat. Intraţi împreună în cada plină cu apă călduţă (nici rece, nici fierbinte). El se aşează cu picioarele întinse în cadă şi spatele rezemat de marginea ei, iar ea i se aşează în poală cu spatele la bărbat. În timpul penetrării, femeia se poate juca în voie cu duşul, peste tot.

Citeste si: Cele mai bune pozitii sexuale in functie de varsta

 Pozitia 2. Cool Hula

Vă gândiţi că hula hoop fac doar specialiştii. Cu puţină imaginaţie puteţi face şi voi. Alegeţi camera în care ai ventilator la lustră şi descătuşaţi-vă sub el. Bărbatul stă întins, în timp ce femeia, deasupra lui, îl cuprinde cu picioarele în jurul torsului. După penetrare, femeia mişcă şoldurile imaginându-şi rotaţia ventilatorului.

 Pozitia 3. Piciorul sus

Pe o zi toridă, cada îşi face din nou datoria. Umpleţi-o câţiva centimetri cu apă călduţă. Femeia se aşază într-o parte şi rezemată pe antebraţ. Apoi ridică piciorul pe care îl poate sprijini pe umărul bărbatului, în timp ce el încalecă piciorul rămas jos.

Pozitia 4. Linguini

O poziţie excelentă pentru o zi caniculară pentru că partenerii au un contact fizic minim. Femeia se aşază într-o parte, iar bărbatul îngenunchează în faţa ei, aplecându-se uşor înspre ea. Bărbatul îşi poziţionează un genunchi între picioarele femeii pentru a favoriza penetrarea. De asemenea, se poate ţine de torsul femeii pentru a-şi ţine echilibrul şi a pentru a-i fi mai uşor la penetrare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 iunie 2023