Educatie sexuala

Top 6 plaje de nudisti din lume. Ce sa stii inainte sa ajungi pe o plaja cu nudisti

11 iulie 2017,
Vizualizari: 11.066, 1 azi
problemesex.ro - griji femei despre sex

Nu de puţine ori natura ne-a lăsat fără suflare prin măreţia peisajelor asupra cărora oamenii nu şi-au pus amprenta. Acelea sunt locurile paradisiace asemănătoare raiului în care au trăit Adam şi Eva la începuturile omenirii, unde nu aveau nevoie de haine care să le acopere nuditatea. Astăzi există plajele pentru nudişti unde inhibiţia nu-şi are locul.

 

Iată top 6 plaje de nudişti din lume:

 

Leucate Plage, Franţa (Coasta Mediteraneană)

Este o plajă mediteraneană clasică cu ape calme şi nu prea departe de Pirinei şi de beneficiile brizelor reci în mijlocul verii. Plaja este publică şi, prin urmare, oricine are acces pe nisipurile aurii ale Leucate Plage.

 

 

Playa Es Pregons Gran, Insulele Baleare

Plajele pentru nudişti sunt mai populare decât crezi în Spania, iar plimbarea pe plaja sau chiar în oraşele din apropiere doar în costumele lui Adam şi Eva nu sunt ilegale. În general, aceste practici sunt rezervate, totuşi, doar pentru plajele pentru nudişti, doar dacă oficialii nu susţin contrariul. Nu este de mirare că plajele pentru nudişti le întrec în popularitate pe cele normale, familii întregi fiind văzute în primele.

 

 

 

Haulover Beach Florida USA (Sunny Isles, la nord de Miami)

Acest loc se mai numeşte şi „Statul însorit” şi nu-ţi trebuie prea mult timp să înţelegi de ce. Despre nisipul de pe  Haulover Beach se spune că formează cea mai bună plajă pentru nudişti din Statele Unite ale Americii şi atrage un număr imens de vizitatori.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza