Ultimele

Poveste adevarata: Dragostea vine prin videochat

Relatii & Cuplu » Probleme sex » Poveste adevarata: Dragostea vine prin videochat
Dragostea vine prin videochat

Aceasta este povestea unei fete nevoite sa faca videochat care s-a indragostit de unul dintre “clienti”. Afla daca povestea are happyend.

M-am mutat in San Fernando Valley in cel mai prost moment posibil. Imediat dupa inceperea crizei economice, in 2009, Los Angeles avea o rata a somajului undeva la 50%. O prietena care lucre la o agentie de plasare a fortei de munca imi spunea ca pentru un post se primeau si 300 de CV-uri.

M-am oferit voluntar la un centru de consiliere unde veneau persoane fara loc de munca aflate in pragul sinuciderii. Los Angeles nu este cel mai bun oras in care sa fii depresiv.

Dupa ce am trimis zeci de CV-uri la care nu am primit niciodata raspuns, m-am gandit sa ma reprofilez. Asa am ales sa ma orientez catre o zona mai putin morala: industria porno si am ajuns sa fac videochat.

Poveste adevarata: A vrut orgii sexuale. Dar cand visul i s-a implinit…

Un minut de videochat in camera privata costa 3 dolari, iar eu incasam jumatate din bani.

Am invatat multe trucuri “de profil”, cum sa ma dezbrac, cum sa ma ating, cum sa-mi fac sanii sa fie mai apetisanti, cum sa asez camera pentru a mi se vedea pasarica in splendoarea ei. Clientul trebuia sa fie multumit, iar banii imi intrau cu repeziciune in cont.

Eram in intimitatea casei mele, nu trebuia sa ating niciunul dintre barbati, care oricum aveau solicitari bizare. Ca de exemplu sa-mi bag in fund sau in vagin tubul de deodorant, tubul de frisca etc. Unul mi-a cerut sa urinez intr-o ceasca si sa mi-o torn peste sani. In fine, n-am facut niciodata nimic pe care eu nu l-am considerat in deplin acord cu felul meu de a fi.

Iubitul meu se plimba prin casa cand faceam videochat, cateodata ii faceam cu mana discret, cand camera era indreptata spre fund sau alte zone.

Pentru toti eram Samantha si aveam 22 de ani.

Un singur barbat nu m-a crezut. Avea nickname-ul PROFESORUL.

De departe era cel mai stilat dintre toti clientii mei fideli. Ma facea sa rad, si radeam cu pofta, nu fals cum faceam cu ceilalti. Avea un vocabular foarte elevat si asa am ajuns sa-i spun adevarul. Cati ani am, ce-mi place sa citesc. Cand a intrat in camera privata cu mine n-am facut decat sa continuam discutia. N-a avut solicitari bizarre. A spus doar ca vrea sa ma masturbez si sa-mi priveasca fata in timp ce aveam orgasm. Imi placea atat de mult timpul incat n-a trebuit sa ma prefac.

Si am continuat astfel sa ne “vedem” zi de zi, iar din cand in cand venea si in camera privata. Am aflat ca il cheama Arthur, ca este cu adevarat profesor de arte la un colegiu, mi-a spus ca este insurat si ca are copii. Iar eu i-am spus despre iubitul meu, Jason.

Intr-o zi i-am spus ca nu ii mai pot lua bani si l-am rugat sa nu mai intre pe site. In schimb i-am trimis un mail de pe adresa mea personala si i-am dat numarul meu de telefon. Am inceput sa vorbim din nou, despre viata noastra, despre greseli si esecuri, despre ce muzica ne place. Mi-a recomandat ce carti sa citesc.

Poveste adevarata: Cum este sa traiesti cu un micropenis

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13 decembrie 2023