Ultimele

Hoscopul sexual pentru saptamana 18-24 februarie

Relatii & Cuplu » Stiri » Hoscopul sexual pentru saptamana 18-24 februarie
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - digital-creation-3092999

Iata ce previziuni din punct de vedere amoros au astrologii pentru saptamana 18-24 februarie.

 

Berbec

Nu esti foarte sigur de relatia pe care o ai cu partenerul de viata si trebuie sa depui mai multe eforturi daca vrei sa o salvezi. Daca faci tot ce trebuie, vei trai din nou momente fericite.

 

 

Taur

Te simti foarte bine si ii indeplinesti toate dorintele persoanei iubite. Abia astepti sa se faca seara si sa petreceti impreuna clipe romantice si fierbinti.

 

Gemeni

Ar trebui sa va supravegheati mai atent bugetul pentru ca in ultima vreme banii nu va lasa sa ganditi la altceva. Daca nu va stabiliti un buget clar de venituri si cheltuieli veti incepe sa acumulati frustrari care vor distruge relatia de cuplu.

 

Rac

Pui la cale un plan “salbatic” care sa-ti ia prin surprindere partenerul de viata. E tot ce era nevoie pentru ca relatia voastra sa iasa din starea de plafonare din ultima vreme.

 

 

 

Leu

Se anunta niste chestiuni legate de acte. Asa ca fie e pe drum bebelusul si trebuie inregistrat la starea civila, fie depuneti actele pentru casatorie.

 

 

 

Fecioara

Esti in forma maxima si vei aduce un suflu nou in relatia de cuplu. Noua directie ii va place la minune persoanei iubite.

 

 

 

Balanta

Ar trebui sa dai mai multa atentie vorbelor. Partenerul de viata s-ar putea simti jignit, iar asta sa duca la tulburari in viata de cuplu. Invata sa asculti cu atentie.

 

 

 

Scorpion

S-ar putea sa devii cam lacom(a), iar partenerul de viata iti va atrage atentia. Desigur, nu este deloc rau sa fii dirijat de dorinta, insa nu exagera si fii mai realist.

 

 

Sagetator

Incearca sa dai importanta si lucrurilor marunte. Nu trebuie sa aduci luna de pe cer ca sa ai o relatie reusita. Tocmai lipsa lucrurile marunte duce la destramarea cuplurilor.

 

 

Capricorn

Tu si partenerul de viata ati hotarat ca este timpul sa lasati alte activitati si sa va dedicati, macar o zi, pentru amor. Stati linistiti, companiile nu vor da faliment daca faceti sex in loc sa va ganditi la sarcinile de la birou.

 

 

 

Varsator

Te simti urmarit de parintii partenerului de viata, iar asta iti da mari batai de cap. Discuta cu partenerul de cuplu ce te deranjeaza si veti gasi cele mai bune solutii.

 

 

 

Pesti

Esti plin de energie si iti vei demonstra creativitatea in dormitory. Partenerul de cuplu va fi incantat de-a dreptul de “creatiile” tale.

Data articol: 17 februarie 2013