Ultimele

Horoscopul sexual saptamanii 13-19 octombrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual saptamanii 13-19 octombrie
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 13-19 octombrie 2014.

 

Berbec

Luni si marti pot aparea cateva disensiuni in relatia de cuplu si te simti coplesit de evenimente. Treptat, iti revii si te bucuri de energie, pe care o consumi alaturi de persoana iubita. Weekend-ul se anunta perfect pentru un cuplu de indragostiti.

 

 

Taur

Simti nevoia unei persoane speciale in viata ta si faci tot posibilul sa o intalnesti. Iesi cu prietenii, mergi la petreceri, esti atent in stanga si in dreapta. Esti deschis la orice posibilitate. In weekend se anunta o intalnire cu o persoana incitanta.

 

 

Gemeni

Incepi saptamana frustrat. Ti se intampla lucruri care pur si simplu te scot din minti. Daca te linistesti putin si afli care este cauza, poate gasesti o rezolvare. Nu sunt excluse nici cateva certuri cu partenerul de cuplu. Din fericire, apele se mai linistesc miercuri-joi.

 

 

Rac

S-ar putea sa ai cateva probleme in cuplu, insa nu ar trebui sa iti faci griji pentru ca exista rezolvare. Totul este sa lucrati ca o echipa, altfel puteti sa scapati lucrurile de sub control. Cand vei reusi sa treci peste orgoliu, vei avea surpriza sa afli ca faci o echipa perfecta cu partenerul de cuplu.

 

 

Leu

Ai rabdare sa comunici cu partenerul de viata, dar ai tendinta de a fi manipulator. Aminteste-ti insa ca in relatie nu trebuie sa faci pe seful, nici tu, nici partenerul de viata. Spune ceea ce simti fara sa iti invalidezi iubitul/iubita.

 

 

Fecioara

Ai cateva discutii cu partenerul de viata in legatura cu finantele cuplului. Faceti cateva retusuri ale bugetului familiei si va ganditi daca sa plecati sau nu intr-o vacanta romantica in doi. In functie de socotelile pe care le faceti veti afla si raspunsul.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12 octombrie 2014