Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 septembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 8-14 septembrie
horoscop dragoste - romantic - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2877322_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 8-14 septembrie 2014.

 

Berbec

Daca esti casatorit sau intr-o relatie, iti va fi foarte usor sa comunici cu partenerul in aceasta saptamana. Nu doar ca va spuneti totul unui altuia, insa reusiti si o ascultare activa care va intari relatia. Daca esti singur, exista o mare posibilitate sa intalnesti pe cineva special: fie participi la un eveniment trimis de la serviciu, fie prin prisma unor probleme medicale ale tale sau ale cuiva drag.

 

Taur

Daca esti singur, o persoana iti poate starni interesul romantic si lunga ta asteptare a sufletului pereche se poate sfarsi. Cineva destul de apropiat, incearca cu disperare sa-ti atraga atentia si sa-ti castige inima. Daca esti “cuplat” vei fi foarte afectuos si iti vei surprinde partenerul de cuplu cu o multitudine de momente pline de afectiune. Eforturile tale vor fi rasplatite din plin.

 

Gemeni

Comunici foarte mult cu partenerul ce cuplu. Il suni mai des, ii trimiti SMS-uri mai multe, chiar si scrisori de dragoste. Ce rasfat?! Daca esti la inceputul unei relatii, vei avea o discutie serioasa cu privire la continuarea ei. Iar daca urmeaza sa ai o intalnire saptamana aceasta, pregateste-te pentru o noapte alba… in care sa vorbiti.

 

Rac

Daca esti casatorit sau locuiesti cu partenerul de cuplu, urmeaza niste discutii legate fie de redecorare, fie de mutare. Este o perioada propice comunicarii, in care va faceti planuri de viitor. Daca esti singur este foarte posibil sa intalnesti marea dragoste pe langa casa. Afla cine se muta in cartier.

 

Leu

Faci o echipa perfecta cu partenerul de cuplu. Comunicati mult si faceti planuri. Este posibil sa luati in calcul marirea numarului membrilor familiei. Daca esti cuplat dar fara acte, saptamana aceasta este momentul perfect sa faci o cerere in casatorie ca-n filme.

 

Fecioara

Ai mai multa incredere in tine, esti mai seducator si mai senzual. Atragi cu usurinta in jurul tau persoanele de sex opus. Nu sta sta analizezi de-a fir a par asa cum faci de obicei. Pur si simplu bucura-te de momentele acestea. Este foarte posibil sa iti intalnesti jumatatea in aceste zile.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 7 septembrie 2014