Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 29 septembrie – 5 octombrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 29 septembrie – 5 octombrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 29 septembrie – 5 octombrie 2014.

 

 

Berbec

Te bazezi pe instinct, emotii, impuls si mai putin pe ratiune. Toate actiunile tale din aceasta saptamana sunt naturale, copilaresti, directe, sincere. Simti nevoie de atingeri intime, ai un libido crescut si vei avea parte din plin de ele.

 

 

Taur

Ai o saptamana in care iti este greu sa-ti intelegi si sa-ti exprimi trairile. Simti ca nevoile si emotiile tale nu sunt intelese, satisfacute si nu te simti motivat sa faci nimic. Imaginatia ta este la cote inalte, dar nu prea ai cum sa o pui in aplicare.

 

 

Gemeni

Iti analizezi sentimentele si ambitiile. Vrei sa iti canalizezi energia doar spre actiunile care iti produc cu adevarat placere. Sunt sanse mari ca acest lucru sa se si indeplineasca. Partenerul de cuplu te sustine.

 

 

Rac

Esti dedicat trup si suflet partenerului de viata si relatiei tale. Comunici foarte bine cu persoana iubita, ati atins un nivel inalt de apreciere si intelegere mutuala. De aceea formati o echipa foarte buna, sincera si onesta.

 

 

Leu

Traiesti emotii puternice, atat negative cat si pozitive. Totul este foarte intens pentru tine. Ai o saptamana in care experimentezi temeri, resentimente, esti nesigur, esti gelos. Toate astea pentru ca esti indragostit de o persoana care pur si simplu te fascineaza.

 

 

Fecioara

Nu mai esti la fel de ambitios ca odinioara, iar atentia ta se indreapta spre topicuri filosofice si de dezvoltare persoanala. Nu te mai intereseaza aspectele de natura materiala. Partenerul te sustine sa mergi pe noua directie.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28 septembrie 2014