Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 28 iulie – 3 august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 28 iulie – 3 august
Horoscop DRAGOSTE

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 28 iulie – 3 august 2014.

 

 

Berbec

Te simti bine in pielea ta, iar acest lucru se vede foarte bine in plan amoros. Asteapta-te la focuri de artificii! Vei trai totul la intensitate maxima, emotional si sexual.

 

Taur

Esti impulsiv si reactionezi din instinct. Flirtezi cu cine iti place, esti dornic de aventura si nu ratezi niciun prilej sa-ti satisfaci dorintele.

 

Gemeni

Se petrec niste schimbari in viata ta si e nevoie de multa sinceritate si onestitate pentru a putea trece mai departe. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu pentru a sti in ce directie sa mergi.

 

Rac

O perioada propice sa calatoresti, sa intalnesti oameni noi si – de ce nu – sa-ti intalnesti jumatatea. Relaxeaza-te, nu se stie niciodata ce-ti poate oferi viata.

 

Leu

Esti extravagant si nu iti iei deloc masuri de precautie. Esti predispus sa exagerezi din toate punctele de vedere: sa cheltui multi bani, sa bei mult, sa fumezi mult… Nu strica sa fii prudent.

 

Fecioara

Iti pierzi rabdarea si esti tentat sa treci rapid peste anumite etape pentru ca nu vrei sa pierzi timpul inutil. Simti ca ai nevoie de mai multe stimulente in viata ta si mergi la risc in toate.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 iulie 2014