Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 26 mai – 1 iunie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 26 mai – 1 iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 26 mai – 1 iunie 2014.

 

 

 

Berbec

O saptamana agitata, bazata pe confuzie, interpretari gresite ale intentiilor partenerului de cuplu. Atentie sa nu iei decizii in aceste zile pentru ca nu exista claritate. Este posibil sa vezi mai mult decat este in realitate.

 

 

Taur

O perioada benefica pentru comunicare si exprimarea sentimentelor. Poti incerca chiar sa compui o poezie pentru persoana iubita. Daca nu-ti ies rimele, o scrisorica de amor poate avea acelasi efect puternic.

 

 

Gemeni

Faci pe impaciuitorul si te bucuri de multa armonie in viata ta. Iti apar in cale exact oamenii de care ai nevoie pentru rezolvare unor situatii la birou, iar linistea din acest sector lasa loc pentru relatia amoroasa. Oferi si primesti afectiune.

 

 

Rac

Iti controlezi emotiile si sentimentele si prefer sa stai distant in aceasta saptamana. Ai tendinta de a fi putin mai critic cu persoana iubita, insa ar trebui sa fii atent la vorbele pe care le spui. Pot fi extrem de dureroase si poate eroda relatia de cuplu.

 

 

Leu

Ai tendinta de a te crede buricul pamantului si sa subapreciezi rolul persoanei iubite in viata de cuplu. Manifesti o dorinta brusca de libertate si aventura, insa fii precaut. Incearca sa nu pui in pericol viata de cuplu pentru un moft.

 

 

Fecioara

Traversezi o perioada linistita si armonioasa. Faci cateva parteneriate de afaceri care vor functiona foarte bine, iar camaraderiile care se formeaza in aceste zile sunt trainice. Reusita in afaceri iti permite sa iti rasfeti partenerul de cuplu cu daruri de lux.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 mai 2014