Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 24 februarie – 2 martie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 24 februarie – 2 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 24 februarie – 2 martie 2014.

 

 

Berbec

Luni si marti se anunta promitatoare din punct de vedere amoros. Daca esti singur, este foarte posibil sa intalnesti o persoana incitatanta. Daca ai deja pe cineva, veti explora impreuna noi “teritorii”. Miercuri si joi treburile de la locul de munca nu iti lasa prea mult timp liber pentru a-l petrece in cuplu, insa lucrurile se schimba incepand de vineri. Dorintele si fanteziile se transforma in realitati “delicioase”.

 

 

Taur

Esti incantator, iar sarmul personal cucereste sexul opus. Luni si marti esti curtat de multe persoane si iti urmezi instinctul pentru a alege pe cineva din grupul mare de pretendenti. Weekendul se anunta fierbinte alaturi de o persoana unica, ce a reusit sa-ti starneasca un val de sentimente placute cu felul sau de a fi.

 

 

Gemeni

Miercuri si joi se anunta cateva mici probleme in sectorul amoros. Fie o neintelegere cu partenerul de viata care are cateva iesiri “bossy”, fie – in cazul in care esti singur – persoana cu care te vezi de curand are un comportament care te induce in eroare si esti confuz. Nu da inapoi, ai putina rabdare si lucrurile se vor clarifica. Ia deciziile ascultandu-ti inima.

 

 

Rac

Nu esti hotarat intr-o chestiune destul de importanta pentru tine. Nu stii daca sa pui accent, in acest moment, pe cariera sau pe viata de familie. Ai fost foarte ocupat in ultima vreme cu consolidarea pozitiei la locul de munca, insa simti ca ai dat prea mult in acest sector si nu te-ai ocupat de viata persoanala. Faci o pauza si pui in balanta toate dorintele, solicitarile, sentimentele. Weekendul va fi hotarator in acest sens.

 

 

Leu

Esti foarte tacut, ceea ce nu-ti sta in fire, insa in interiorul tau se duc cateva lupte care te tin “mut”. Nu esti in apele tale, te simti confuz, nu mai stii care sunt sentimentele tale adevarate, iar rabdarea poate fi solutia acestor framantari.  Asculta-ti inima si ia deciziile in consecinta.

 

 

Fecioara

Viata ta amoroasa cunoaste noi “teritorii”. Esti pasional si entuziasmat de tot ceea ti se intampla. Te simti implinit alaturi de parteneruld e viata. Planuiti cateva iesiri in locuri romantice. Weekendul va fi “exploziv”.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23 februarie 2014