Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 septembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 15-21 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 15-21 septembrie 2014.

 

Berbec

Ti-ai propus un tel in cariera, iar partenerul de viata te sustine neconditionat. Esti tentat sa faci cativa pasi inapoi, insa sprijinul persoanei iubite iti da aripi si reusesti sa treci cu bine peste toate provocarile. Weekendul este rezervat in totalitate cuplului.

 

Taur

Energia partenerului de viata iti da aripi. Te simti conectat spiritual cu persoana iubita si parca ai trai o poveste de dragoste desprinsa din povesti. Deciziile importante pe care le ai de luat in aceasta saptamana, ia-le bazandu-te pe inima.

 

Gemeni

Relatia de cuplu poate cunoaste un hop important in aceasta saptamana. Este indicat sa ai grija la cuvinte pentru ca ele pot strica tot ce a fost frumos. S-ar putea sa fii pus in situatia de a lupta pentru persoana iubita, iar daca o vrei langa tine FA-O!

 

Rac

Este posibila o discutie serioasa cu persoana iubita. Incearca sa nu-ti manipulezi partenerul de viata si sa-l faci sa fie de acord cu tine. S-ar putea sa reactioneze mai dur decat ti-ai inchipui. Nu lua nicio decizie importanta la nervi si asteapta sfarsitul saptamanii pentru a rezolva conflictul.

 

Leu

Libidoul tau este la cote inalte, iar romantimsul si pasiunea ocupa primele locuri in lista de prioritati. Ai foarte multa energie sexuala, iar acest “miracol” tine pana la 26 octombrie, asa ca bucura-te de el. Te dedici in totalitate placerilor.

 

Fecioara

Ai o intuitie fanastica si iti “ghicesti” partenerul de viata la milimetru. Ii indeplinesti orice dorinta fara sa depui eforturi prea mari. Simti cand e euforic, simti cand e abatut si reusesti sa-l surprinzi de fiecare data. Esti un companion grozav, iar weekend-ul iti va aduce si rasplata.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14 septembrie 2014