Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 august
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - art-1839006_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 11-17 august 2014.

 

 Berbec

O saptamana in care te gandesti numai la dragoste si vrei sa iti pui la punct relatia de cuplu. Faci tot felul de planuri si discuti deschis cu partenerul de viata despre urmatorii pasi pe care ii veti parcurge impreuna. Va puneti pe tapet dorintele si nevoile si lucrurile evolueaza armonios in relatie.

 

Taur

Te bucuri de succese pe toate planurile. Esti foarte sociabil, participi la actiuni caritabile. Toate acestea iti dau putere si te fac “stralucitor” in ochii partenerului de viata. Actiunile tale duc la intarirea relatiei de cuplu.

 

Gemeni

Esti foarte darnic si iti coplesesti partenerul de viata cu atentii. O saptamana prielnica sa petreceti mai mult timp impreuna, sa dati putere sentimentelor voastre, sa discutati, sa cresteti intimitatea in cuplu.

 

Rac

Vrei sa te relaxezi si cauti un loc retras si armonios. Simti nevoia sa fii apreciat, rasfatat, sa ti se ofere placere si sa capeti astfel noi puteri pentru a lua totul de la capat. Partenerul de viata iti intelege starile si te va urma neconditionat.

 

Leu

O saptamana in care traiesti totul la intensitate maxima. Simti nevoia sa daruiesti si sa primesti dragoste, sa fii apreciat si iubit, dar totodata sa daruiesti iubire. Uiti de toate resentimentele si gandurile negative si aduci la suprafata optimism si bunatate.

 

Fecioara

Te bucuri de un libido crescut si esti in cautarea unei relatii romantice stabile. Daca ai pus deja ochii pe cineva, deschide-ti sufletul si vorbeste cinstit. Daca esti implicat deja intr-o relatie lucrurile sunt mai mult decat armonioase.

 

Balanta

Dorintele tale amoroase sunt foarte puternice. Chiar daca nu esti intotdeauna foarte romantic, iti doresti sa fii tratat cu caldura si afectiune. Oferi la randul tau dragoste si compasiune si faci tot posibilul sa-ti satisfaci partenerul de viata.

 

Scorpion

Traversezi o perioada in care nu ai incredere in fortele proprii. Te simti lipsit de putere, incapabil, esti furios si frustrat. Nu este un moment prielnic sa incepi ceva nou, nici in plan profesional, nici in plan amoros. Pune-ti ordine in ganduri si actioneaza numai atunci cand esti pregatit.

 

Sagetator

Vezi lucrurile cu claritate si esti hotarat sa iei decizii. Este o perioada fericita pentru cei care lucreaza cu cuvintele, ideile si in comunicare. Succesul in plan profesional se va simti si in plan amoros. Capeti incredere de sine si transmiti cu mult mai multa claritate mesajele de dragoste.

 

Capricorn

Relatiile cu persoanele de sex opus se intensifica. Esti atras de o persoana pe care o doresti din tot sufletul. Daca nu esti foarte multumit de viata ta sexuala este foarte posibil sa fii furios, tensionat si frustrat.

 

Varsator

Ai tendinta de a fi egoist si de a pune propriile nevoi si interese mai presus decat ale partenerului de cuplu. Acest lucru duce la o usoara racire a relatiilor. Incearca sa-ti temperezi iesirile impulsive si sa asculti si punctul de vedere al celorlalti.

 

Pesti

Iti doresti sa vezi ceva frumos, care sa bucure ochiul, ca atare iti iei partenerul de viata si vizitati impreuna muzee, expozitii, mergeti la teatru, la spectacole. Frumosul te inspira si in plan amoros si imaginatia ta trece la lucru.

 

 

Data articol: 10 august 2014