Ultimele

Horoscopul sexual al lunii septembrie

 

Balanta

Iti analizezi sentimentele, iti pui o multime de intrebari si speri ca raspunsul lor sa iti arate drumul pe care sa mergi. Luna noua din 24 septembrie poate insemna un nou inceput. Continui alaturi de partener sau o luati pe drumuri separate.

 

 

Scorpion

Daca lunile trecute au fost destinate muncii, luna septembrie este dedicata prietenilor, familiei si iubirii. Discuti cu partenerul de cuplu despre aparitia unui copil in viata voastra. Cei singuri se dedica sexului, oricand, cu oricine, indiferent cum arata sau cu ce se ocupa in viata.

 

 

Sagetator

Te dedici iubirii si atragi persoane dornice sa devina intime cu tine. Ii cuceresti cu aspectul fizic, dar si cu glumele reusite. Daca esti deja cuplat, planuiesti o vacanta alaturi de partener intr-un loc cu incarcatura spirituala.

 

 

Capricorn

Este o luna a cautarilor. Cauta, fii deschis, fii aventuros. Nu se stie niciodata de unde apare marea dragoste. Daca esti singur invita pe cineva in oras sau accepta orice invitatie ti se face.

 

 

Varsator

Fii deschis, nu te impotrivi dragostei. Las-o sa-ti patrunda in inima. Nu trebuie sa-ti fie frica de sentimente. Cine stie, poate in curand vor batea clopote de nunta. Luna septembrie este o adevarata provocare pentru tine. Explorezi, investighezi si iti analizezi credintele.

 

 

Pesti

Luna aceasta pot aparea cateva tentatii sexuale extraconjugale, insa te gandesti la partenerul de cuplu si la nevoile lui. Stii ca ti-ai luat un angajament si actionezi ca atare. Vrei sa fii mai prezent in relatie pentru a-ti da seama ce ti se potriveste si ce nu.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 31 august 2014