Ultimele

Horoscopul sexual al lunii octombrie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii octombrie 2013
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - heart-700141_1920

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna octombrie 2013.

 

Berbec

In aceasta luna, prioritatile tale sunt in ordine: dragostea, prietenii si job-ul. Acorzi o mai mare atentie vietii personale decat carierei. Te intalnesti cu prietenii, socializezi, iti largesti cercul de cunostinte. Din punct de vedere amoros, in aceasta luna te vei concentra mai mult pe placerile si nevoile partenerului de viata decat pe ale tale.

Cuvantul de ordine al lunii va fi “noi” si nu “eu”.

 

 

Taur

Dragostea este complicata luna aceasta. Esti vulnerabil, nu te poti concentra, iti scade increderea de sine, iar de aici apar problemele. Incearca sa iti revii, sa te bazezi pe persoana iubita care vrea sa te ajute sa depasesti acest impas.  Ocupa-te doar de lucrurile care iti plac si te fac fericit, pentru a-ti recapata fortele.

Cuvantul-cheie al lunii este “organizare”.

 

 

Gemeni

Esti extrem de creativ in aceasta luna, iar imaginatia te ajuta sa dai viata unor situatii romantice, pline de pasiune. Iti exprimi cu usurinta sentimentele, esti spontan, plin de dorinta si niciun efort al tau nu va fi trecut cu vederea de persoana iubita. Atentie, totusi, sa nu exagerezi si sa nu-ti iei si masuri de precautie, crezand ca nimic rau nu se poate intampla.

Expresia care caracterizeaza aceasta perioada este “Atentie la riscuri!”.

 

 

 

Rac

Traversezi o perioada de haos in aceasta luna, atat acasa, cat si la birou. Ai grija sa-ti pui in ordine lucrurile din viata persoanala, pentru ca de aici pleaca si neplacerile de la job. Petrece mai mult timp cu persoana iubita, lipsa de intimitate te frustreaza, iar randamentul tau este scazut pe toate planurile.

Cuvantul-cheie al lunii este “schimbari”.

 

 

Leu

Simti nevoia sa socializezi, sa-ti extinzi cercul de prieteni, dar si sa te ocupi de cariera. Ai suficienta energie pentru a le imbina armonios pe toate. Esti atent la tot ce se intampla in jurul tau, esti deschis si increzator in fortele proprii. Iti exprimi cu usurinta sentimentele, iar relatia cu persoana iubita se cimenteaza datorita increderii reciproce.

Cuvantul-cheie al lunii este “concentrare”.

 

 

 

Fecioara

Este timpul sa tii capul sus si sa crezi cu tarie ca tot ce-ti pui in minte vei reusi sa duci la bun sfarsit. S-au petrecut destul de multe in viata ta, in ultima vreme, si e timpul sa fii mai optimist. Problemele cu banii s-au rezolvat, problemele cu job-ul la fel, trebuie sa-ti indrepti atentia spre viata intima. Atentie la ego, pentru ca mandria iti poate rani partenerul de viata.

Cuvantul de ordine al lunii este “Gandeste!”.

 

 

Balanta

Luna aceasta se dovedeste a fi un moment prielnic sa faci un pas inapoi si sa te analizezi putin. Care sunt punctele forte, care sunt punctele slabe? Ai nevoie de aceste lucruri pentru a te cunoaste mai bine si pentru a putea pasi cu dreptul intr-o relatie de lunga durata. O astfel de autoanaliza te va ajuta sa-ti condimentezi relatia, sa cresti intimitatea dintre tine si partener.

 

Cuvantul-cheie al lunii este “provocare”.

 

 

Scorpion

Ti-ar placea ca persoana iubita sa stie exact care sunt placerile, dorintele si fanteziile tale. Insa n-ar putea face asta daca tu n-ai avea curajul sa vorbesti deschis despre aceste lucruri. Mai mult, sentimentele iti pot fi greu puse la incercare, mai ales ca un potential rival ii da tarcoale persoanei pe care o iubesti.

Cuvantul de ordine al lunii va fi “confruntare”.

 

 

Sagetator

Luna octombrie este de analiza. Te gandesti ce contribuie la formarea “eu”-lui tau. Ce te face fericit, ce te intristeaza, care prieteni iti sunt cu adevarat prieteni si care nu. Sarmul tau face “victime” si multe persoane de sex opus sunt interesate de tine. Esti in cautare de aventura, de lucruri excitante, care sa-ti ridice moralul.

Expresia care caracterizeaza aceasta perioada este “Atitudine pozitiva!”.

 

 

Capricorn

Esti senzual si plin de dorinta. Apetitul sexual este la culmi maxime in aceasta luna. Simti ca esti intr-o relatie perfecta cu partenerul de viata, fara tensiuni majore, relatie care iti ofera stabilitate si incredere de sine. Aceste aspecte pozitive ale vietii de cuplu vor aduce imbunatatiri semnificative si la job.

Cuvantul-cheie al lunii este “angajament”.

 

 

Varsator

Ai tot amanat niste calatorii, iar acum nu mai ai cale de intoarcere. Luna aceasta vei fi tot pe drumuri, fie in interes personal, fie cu afaceri. Norocul tau este ca poti imbina placutul cu utilul de fiecare data, intrucat persoana iubita poate veni cu tine. Profiti de fiecare moment din periplurile tale pentru a te bucura de partenerul de cuplu. Fiecare calatorie va va da prilejul sa va apropiati si sa cimentati relatia.

Expresia care caracterizeaza aceasta perioada este “Pofta de viata”.

 

 

Pesti

Ai fost dependent de munca si nu ti-a stat deloc mintea la dragoste si sex. Luna aceasta se inverseaza prioritatile. Ai un libido crescut, iar tot ce-ti doresti este sa-ti pui in practica fanteziile. Te intereseaza dorintele si secretele sexuale ale partenerului de viata si, dintr-o data, te simti mai viu ca niciodata. Te gandesti cu stupoare cat timp ai pierdut facand altceva si nu sex.

Cuvantul-cheie al lunii este “fantezii”.

Photo credit: α is for äpΩL † / Foter / CC BY-NC-ND
Last message received on 9/29 at 6:25 PM

Data articol: 29 septembrie 2013