Ultimele

Horoscopul sexual al lunii iulie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii iulie 2013

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere sexual, in luna iulie 2013.

 

 

 

Berbec

Comunicarea si intimitatea din cuplu nu sunt la cote inalte, insa problemele se vor rezolva spre sfarsitul lunii. Relatia emotionala si cea sexuala sunt mature si romantice. Dialogul dintre parteneri se imbunatateste spre finalul lunii, cand planuiti o iesire in doi. Zilele norocoase ale lunii sunt 1, 27 si 28 iulie.

 

 

Taur

Relaxarea si mintea deschisa sunt factori esentiali pentru revigorarea vietii sexuale. Nu iti fie teama sa discuti niciun aspect important al vietii de cuplu. Petreceti timp impreuna, redescoperiti-va. Un strop de spontaneitate nu va strica relatiei. Spre sfarsitul lunii se anunta o “explozie” a energiei sexuale si a romantismului. Zilele norocoase sunt 2, 3, 29 si 30.

 

 

Gemeni

Te vei bucura in aceasta luna de o combinatie perfecta de pasiune, romantism, energie sexuala, incredere de sine si verva. Arzi de dorinta si sete de actiune. Pana la 22 iulie, este indicat sa fii mai prudent, intrucat este posibil sa te lasi prada emotiilor si sa faci gesturi gresite. Zilele norocoase sunt 4, 5, 6 si 31 iulie.

 

 

Rac

Complex, conservator si introvertit, simti nevoia sa evadezi, in acesta luna. Ai toate sansele sa si reusesti, intrucat esti constient de sex appeal-ul tau si de puterea ta de convingere. Te bucuri, de asemenea, de putere si energie sexuala, ca sa nu mai vorbim de optimism si simtul umorului. Intalnirile romantice nu vor intarzia sa apara si vei face tot posibilul sa maximizezi placerea. Ziele norocoase sunt 7 si 8 iulie.

 

 

Leu

Te simti mai degraba miel, decat Leu, incorsetat de griji si restrictii. Ar fi bine sa astepti calm risipirea furtunii. Relaxare, meditatii, exercitii simple… care te vor ajuta sa depasesti aceste trairi. Fii intelept si nu te implica in discutii in contradictorii in cuplu intrucat s-ar putea sa spui lucruri de care apoi sa-ti para rau. Toate problemele se vor rezolva spre finalul lunii. Zilele norocoase unt 9, 10 si 11 iulie.

 

 

Fecioara

Tacut si introvertit, ai tendinta de a fi egoist in aceasta luna. Vrei ca totul sa fie ca tine, dupa placerea ta, cu scopul satisfacerii nevoilor tale. Poti chiar sa pleci intr-o calatorie pentru redescoperirea sinelui. Dupa 23 iulie se anunta o crestere substantial a nevoilor sexuale. Simti ca ai multe de oferit. Esti vibrant si doritor de experiente noi. Zilele norocoase sunt 12 si 13 iulie.

 

 

Balanta

Senzualitatea este cuvantul cheie al lunii iulie pentru Balante. Libidoul este la cote maxime si planuiesti escapade romantice alaturi de persoana iubita. Esti irezistibil si doritor de sex. Ai incredere in fortele proprii, iar partenerul se va bucura din plin de aceste momente intime. Zilele norocoase sunt 14 si 15 iulie.

 

 

Scorpion

Esti loial si pasional si stabilesti cu partenerul de viata noi prioritati in viata de cuplu. Sexul si romantismul nu vor mai fi la coada, ci pe primul loc in clasament. Traiesti momentul si esti doritor de noi aventuri. Vrei sa calatoresti si sa faci sex. Zilele norocoase sunt 16, 17 si 18 iulie.

 

 

Sagetator

Temperatura din dormitor este in crestere. Dupa ce ai fost chinuit de grija banilor sau a chestiunilor de serviciu, acum vrei sa te bucuri de o viata in doi ca la carte. Comunicativ din fire rezolvi toate problemele si te bucurati alaturi de partenerul de cuplu de momente de intimitate la cote maxime. Zilele norocoase sunt 19 si 20 iulie.

 

 

Capricorn

Prudent si pragmatic din fire, te hotarasti sa actionezi din impuls cand vine vorba de dragoste. Te trasformi intr-un seducator notoriu, iar persoanele de sex opus sunt atrase ca de un magnet. Te bucuri de noi experiente si te simpli implinit din punct de vedere sexual. Zilele norocoase sunt 21 si 22 iulie.

 

 

Varsator

Creativ si onest, esti in cautare de dragoste in aceasta luna. Nu vrei sa-ti mai neglijezi viata amoroasa si te dedici intru totul cuplului. Te bucuri impreuna cu partenerul de momente intime pline de pasiune si romantism. Zilele norocoase sunt 23 si 24 iulie.

 

 

Pesti

Esti jucaus si emani sex appeal, asa ca te bucuri de prezenta in viata ta a persoanelor de sex opus. Este timpul sa te folosesti de imaginatie, inspiratie, spontaneitate si vei fi tot timpul in centrul atentiei. Ar trebui, insa sa fii si putin atent cand gusti din placerile vietii. Ce e prea mult strica inttodeauna. Zilele norocoase sunt 25 si 26 iulie.

Data articol: 30 iunie 2013