Ultimele

Horoscopul sexual al lunii ianuarie 2015

Horoscop dragoste saptamanal

Sagetator

Viata amoroasa a Sagetatorilor nu este stralucita pana in a treia saptamana a lunii ianuarie. Atat Sagetatorii singuri, cat si cei aflati intr-o relatie de cuplu vor avea diverse preocupari ce le vor tulbura capitolul dragoste. Nu este favorabila planuirea unei sarcini in aceasta luna.

 

Capricorn

Vei participa la multe intalniri sociale, iar acest lucru iti poate imbunatati starea financiara. Cu toate acestea, desele iesiri iti pot afecta relatia de cuplu. Daca nu ai o relatie de cuplu solida, aceasta se poate destrama. Nu lua decizii serioase fara sa te gandesti in prelabil. Nu este recomandat sa planuiesti conceperea unui copil in aceasta luna.

 

Varsator

Varsatorii singuri vor deveni seriosi. Se gandesc la casatorie, insa nu este momentul oportun pentru oficializarea unei relatii in aceasta luna. Varsatorii aflati intr-o relatie de cuplu traverseaza o perioada in care pun in balanta continuarea sau iesirea din relatia respectiva. Nu este o idee buna sarcina in aceasta luna.

 

Pesti

Pestii singuri isi pot gasi jumatatea la una dintre multele petreceri la care vor participa in luna ianuarie. Totusi, nu este indicat sa transformi in ceva serios pasiune de moment. Nu-ti lua niciun angajament in acest sens in luna ianuarie. Pestii aflati intr-o relatie de cuplu vor beneficia de suportul partenerului. Asteapta pana luna viitoare daca planuiesti conceperea unui copil.

 

 

Photo credit: digital_rex / IWoman / CC BY-NC-SA

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31 decembrie 2014