Ultimele

Horoscopul sexual al lunii august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna august 2014.

 

 

Berbec

Este foarte posibil ca luna aceasta sa-ti intalnesti marea dragoste. Esti pasional si iti exprimi cu usurinta sentimentele. Pentru persoanele care formeaza deja un cuplu, luna august se anunta fierbinte. Va ajutati reciproc si continuati drumul impreuna cu mai multa putere.

 

 

Taur

Ai un libido ridicat si transmiti sexualitate. Asa se explica numarul mare de persoane de sex opus care te vor curta in luna august. Ai momente in care eziti pe cine sa alegi, insa daca iti asculti inima, vei lua hotararile cele mai bune. Taurii implicati intr-o relatie de cuplu vor avea parte de cateva provocari.

 

 

Gemeni

August este pentru tine o luna a cautarilor, a senzatiilor si trairilor noi. Intalnesti persoane noi si sunt sanse mari sa se infiripeze o poveste de dragoste. In cazul Gemenilor care formeaza un cuplu sunt posibile tulburari in plan amoros plecate de la bani. Cu onestitate se rezolva totul.

 

 

Rac

Luna august se anunta pentru Raci foarte sentimentala. Simti nevoia sa daruiesti, sa ai grija de persoana iubita. Flori, inimioare, pasiune, iti rasfeti partenerul de cuplu. Cerul senin este din cand in cand tulburat de norii grei ai geloziei si posesivitatii. Toate certurile au un singur remediu: sexul de impacare.

 

 

Leu

Nu vei rata nicio oportunitate de a ajunge in centrul atentiei. Ai multa enegie si debordezi de sexualitate. Flirtezi, iti dai intalniri, esti plin de vitalitate, totul este magic in jurul tau. In plus, puterea de convingere face persoanele de sex opus sa-ti cada victime una cate una. Fii totusi prevazator, ca sa nu regreti apoi.

 

 

Fecioara

Manifesti un apetit sexual foarte mare si iti coplesesti partenerul de viata cu vorbe frumoase si cadouri scumpe. Te bucuri impreuna cu persoana iubita de momente de tandrete si erotism. Pot exista si cateva tulburari in cuplu, iscate din interpretarea gresita a unor cuvinte. Fii atent la mesajele pe care vrei sa le transmiti.

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 1 august 2014