Ultimele

Horoscop sexual saptamana 25 februarie – 3 martie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual saptamana 25 februarie – 3 martie 2013

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros pentru saptamana 28 februarie – 3 martie 2013.

 

 

Berbec

Viata ta sexuala se imbunatateste dupa ce vei aduce un plus de spiritualitate si fantezie in dormitor. Asculta-ti subconstientul si scoate-ti la iveala visele, fanteziile. Vei descoperi astfel noi valente ale sexualitatii.

 

 

Taur

Iti este greu sa tragi o linie de delimitare intre relatiile de prietenie si cele de iubire. Esti confuz si nu mai stii pe cine sa iubesti ca simplu prieten si pe cine sa iubesti ca potential partener de viata. Aceasta situatie ti se pare extrem de intriganta si vrei sa iei o pauza ca sa te lamuresti.

 

 

Gemeni

Este foarte posibil sa-ti intalnesti jumatatea acolo unde te asteptai mai putin – la birou. Daca ai deja pe cineva, este timpul sa lasi deoparte celelalte responsabilitati si sa-ti decici mai mult timp partenerului de viata, pe care l-ai cam lasat pe planul doi in ultima vreme.

 

 

Rac

Prinzi curaj si iti exprimi sexualitatea, asa cum crezi tu de cuviinta. S-ar putea chiar sa faci o calatorie romantic alaturi de persoana iubita. Ai un chef nebun de sex spre sfarsitul saptamanii.

 

 

Leu

Esti pus pe fapte mari in aceasta saptamana. Vrei totul sau nimic. Te-ai saturat de relatii superficiale si simti nevoia de ceva stabil, pasional si de lunga durata. Vei avea multe de invatat, caci o relatie de durata nu este chiar usor de construit.

 

 

Fecioara

Ai tendinta sa te plangi ca nu ai suportul partenerului de viata. Insa este timpul sa te intrebi, cat de intelegator ai fost cu el in ultima vreme. Ai fost destul de egoist si ai facut lucruri numai pentru tine. Este timpul sa-i oferi si partenerului de viata ceea ce merita.

 

 

Balanta

Sexul devine parte din rutina zilnica, iar asta iti aduce beneficii atat din punct de vedere mental, cat si al sanatatii fizice. Esti in forma maxima, pur si simplu reintineresti datorita sexului. Esti din ce in ce mai convins ca sexul este o metoda placuta de a fi sanatos.

 

 

Scorpion

Este timpul sa te bucuri si in realitate de fanteziile tale sexual. Nu ti le lasa doar in cap. Spune-i partenerului de viata la ce visezi si vei avea o mare surpriza: vei fi pe aceeasi lungime de unda cu el. Vei avea parte de o saptamana incitanta.

 

 

Sagetator

Te vei bucura de momente linistite, intime. Intimitatea si caldura sunt un mare stimulent sexual pentru tine. Iar sexul iti va da o stare de bine, de liniste, multumire si implinire. Si cu cat te simti mai bine, cu atat esti mai usor de excitat.

 

Capricorn

Ai facut o pasiune pentru scrierile erotice. Ii trimiti partenerului de viata scrisori de dragoste “picante”. Citesti carti erotice pe nerasuflate. Este cam greu sa te gandesti la altceva in aceasta saptamana. Mintea iti sta numai la sex.

 

 

Varstator

Nevoile tale sexuale si de satisfactie fizica sunt la cote inalte. Atat de inalte incat esti dispus sa ti le autosatisfaci daca nu gasesti intelegere la partenerul de viata.

 

 

Pesti

Stapanirea de sine de care dai dovada este un factor excitant pentru persoanele de sex opus. Cu toate acestea, ocolesti persoanele care se arunca pur si simplu in bratele tale, si le cauti pe cele pe care le convingi mai greu.

Data articol: 24 februarie 2013