Ultimele

Horoscop sexual 22-28 aprilie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual 22-28 aprilie 2013

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros pentru perioada 22-28 aprilie 2013.

 

Berbec

Eclipsa de luna din 25 aprilie iti accentueaza latura impulsiva. Te simti la rascruce. Desi tanjesti dupa o relatie, o parte din tine nu isi inchipuie viata altfel decat singur. Pentru cei aflati deja intr-o relatie eclipsa partiala de luna aduce o escapada romantica in care vor experimenta lucruri noi.

 

 

Taur

Eclipsa de luna din 25 aprilie aduce pentru persoanele singure din zodia Taurului o posibila cerere in casatorie. Fie primesti inelul, fie il dai. Persoanele “cuplate” intampina greutati in comunicarea verbala. Limbajul trupului, insa, spune mai multe si daca sunteti atenti la ce spune celalalt, veti depasi cu brio situatia.

 

 

Gemeni

Eclipsa de luna din 25 aprilie iti “deschide ochii”. Iti dai seama ca cineva din anturajul tau te “pandeste” de multa vreme si asteapta momentul oportun sa-ti vorbeasca. Nu mai ai rabdare sa-si faca curaj si iei taurul de coarne. Ceea ce se dovedeste a fi un pas bun. Persoanelor care formeaza un cuplu le este recomandat sa incerce cateva jocuri erotice pentru a iesi din rutina.

 

 

Rac

Parca eclipsa de luna din 25 aprilie a “rostit” o vraja. Prinzi curaj si ii spui persoanei iubite ca o indragesti si crezi ca esti pregatit pentru a face pasul pentru o viata in doi. Pentru cei care sunt implicati deja intr-o relatie se anunta o saptamana fierbinte. Eclipsa de luna ridica temperatura in cuplu.

 

 

Leu

Eclipsa de Luna din 25 aprilie are un efect ciudat asupra ta. Vrei sa stai toata ziua in casa si sa nu mai iesi deloc. Acest dramatism nu-ti foloseste, insa, la nimic. Daca vrei o pereche trebuie sa iesi. Nu va bate nimeni la usa ta sa te intrebe daca nu te intereseaza o relatie. Pentru cei care formeaza deja un cuplu se anunta o saptamana de vis: o escapada romantica intr-un loc ce pare uitat de lume.

 

 

Fecioara

Pentru persoanele singure din zodia Fecioarei, eclipsa partiala de Luna din 25 aprilie nu aduce nimic favorabil. Tocmai cand credeai ca in sfarsit ai gasit pe cineva cu care sa impartasesti iubirea, lucrurile se precipita. Persoana respectiva da inapoi si te straduiesti sa afli care sunt adevaratele motive. Si persoanele aflate intr-o relatie de multa vreme trec printr-o perioada de turbulente. Insa faptul ca aveti mare incredere unul in celalalt va ajuta sa mergeti mai departe impreuna.

 

 

Balanta

Eclipsa de Luna iti aduce sentimentul ca esti la un pas sa te indragostesti. S-ar putea insa sa nu fie decat un vis, o iluzie. Ai o atitudine romantica, insa iti trebuie mai mult decat atat pentru a cuceri pe cineva. Persoanele care formeaza un cuplu vor avea parte de momente intime de maxima intensitate. “Vorbiti” fara cuvinte. Atat de bine va intelegeti.

 

 

Scorpion

Eclipsa de Luna din zodia Scorpionului iti aduce mai multa incredere de sine. Iti construiesti ca paianjenul o panza si astepti linistit sa-ti pice cineva in ea. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, vei trai saptamana aceasta momente de poveste. Va veti abandona reciproc unul in bratele celuilalt, veti darui multa iubire si totul va fi mai mult decat perfect.

 

 

Sagetator

Pentru persoanele singure, eclipsa de luna din 25 aprilie poate aduce marea iubire. Pentru cei aflati deja intr-o relatie, se anunta o cerere in casatorie. Atat cei singuri, cat si cei “cuplati” se “ratacesc” in iubire. Se pare ca vor fi momente pasionale si intr-o tabara si in cealalta toata saptamana.

 

 

Capricorn

Eclipsa partiala de Luna din 25 aprilie, te face vulnerabil si usor de “citit”. Va fi foarte greu sa-ti mai ascunzi sentimentele, asa ca e tipul sa le marturisesti. Te “arunci” in voia sortii si vei avea parte de momente pasionale. Pentru persoanele aflate deja intr-o relatie se anunta momente si mai “fierbinti”. Faptul ca partenerii se stiu destul de bine face ca momentele de amor sa fie perfecte.

 

 

Varsator

Este posibil ca din cauza eclipsei partiale de Luna din 25 aprilie sa fii putin cu capul in nori. Este de preferat sa nu iei nicio decizie. Daca iei o hotarare sub puterea impulsului s-ar putea sa nu fie tocmai bine. Cei care formeaza un cuplu au parte de focuri de artificii. Sunteti pregatiti pentru orice, chiar si pentru o escapada aventuroasa in natura.

 

 

Pesti

Eclipsa de Luna din 25 aprilie te face sa te indragostesti pana peste cap. Esti ca vrajit si nimeni si nimic nu te poate scoate din starea de euforie. Cei care sunt implicati intr-o relatie de mai multa vreme se aventureaza in ceva ce n-au mai incercat pana acum pentru a scapa de rutina instalata in cuplu.

Data articol: 21 aprilie 2013