Ultimele

Horoscop sexual 17 – 23 iunie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual 17 – 23 iunie 2013
Horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-3064048_1920

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 17-23 iunie.

 

Berbec

Este o saptamana de care pe care, ori-ori. Te hotarasti ca de-acum inainte vei face numai ce ti se va parea bine pentru tine, iar daca persoana de langa tine nu este de acord sa faca un compromis, nu are decat sa renunte. Esti stapan pe tine si crezi cu tarie ca noua filosofie de viata iti va aduce langa tine partenerul de care ai nevoie.

 

 

Taur

Esti romantic si visator. Vrei sa traiesti viata din plin, sa te simti bine. Insa inainte de a porni la actiune ar trebui sa iti pun intrebarea “Ce vreau cu adevarat?”. Ce inseamna “sa traiesti din plin”?  Nu uita ca trebuie sa-ti raspunzi sincer. N-ai de ales pentru ca altfel te-ai putea trezi in situatii si conjuncturi care nu-ti vor placea deloc.

 

 

Gemeni

Pierzi mult timp gandind si prea putin actionand. Si, pana la urma, dragostea e in mainile tale, nu in voia sortii. Alegerile pe care le faci iti apartin, sunt responsabilitatea ta. Consuma-ti energia indeplinind  dorintele tale si pe ale partenerului de viata. Si nu gandindu-te excesiv la ce s-ar putea sa se intample in viitor, uitand sa traiesti prezentul.

 

 

Rac

Esti plin de viata si iubitor, iar ziua urmatoare este “arici”. Ar trebui sa clarifici lucrurile care te framanta pentru ca acesta atitudine nu este constructiva in cuplu. Daca simti ca ai prea multe pe cap, descarca-te in fata partenerului de viata. Vorbeste despre sentimentele tale, despre visuri si sperante. Va fi placut sa contruiti viitorul impreuna. Va va apropia si mai mult.

 

 

Leu

Ai multa energie si te simti in plina forma. Partenerul de viata va observa imediat si va profita din plin. Se anunta startul unei relatii serioase pe termen lung, sau o casatorie, sau poate se discuta despre venirea unui copil in cuplu. Oricare ar fi situatia care ti se potriveste, esti gata sa incerci.

 

 

Fecioara

Ai o cadere emotionala, iar asta se va resimti din plin in dormitor. Simti ca nu mai poti face fata, insa daca iti asculti inima iti vei da seama ca drumul pe care esti e bun si nu trebuie sa renunti la el. Chiar daca vei intalni persoane care vor dori sa te abata de la acest drum, nu lua decizii imediate. Asteapta si timpul le va rezolva pe toate.

 

 

Balanta

Se zice ca este imposibil sa te uiti inainte si inapoi in acelasi timp, insa vei reusi acest lucru. Analizeaza intreaga situatie, pune in balanta plusurile si minusurile, asculta-ti inima si instinctele si vei sti daca vei continua sau nu relatia in care esti acum. Ai suficienta energie, iar astrele sunt favorabile luarii unei decizii intelepte.

 

 

Scorpion

Incet-incet, rutina din dormitor face loc pasiunii. Daca pana acum erai plictisit, acum devii usor excentric. Noua stare de spirit va incanta partenerul de cuplu si va veti bucura impreuna de momente cum n-ati mai avut de mult. Aveti grija sa nu depasiti “limita” in locurile publice.

 

 

Sagetator

Te sperie viitorul, nu stii ce iti va aduce si dai un pas inapoi in relatie. Nu vrei insa sa renunti definitiv pentru ca simti ca persoana langa care esti acum este exact ceea ce-ti trebuie. Doar ca nu vrei ca totul sa se termine si sa ai de suferit. Este momentul sa nu te mai gandesti la viitor in termeni negativi si sa lasi viata sa decurga asa cum e, fara alte asteptari.

 

 

Capricorn

Esti tentat sa calci stramb, insa te gandesti ca nu vei putea sa te mai privesti in oglinda a doua zi. Ai o mare responsabilitate, iar alegerile pe care le faci s-ar putea sa-ti strice linistea. Pune in balanta relatia de-acum cu plusurile si minusurile ei si asculta-ti inima.

 

 

Varsator

Esti un romantic indragostit. Vrei sa-ti iei partenerul de cuplu si sa mergeti impreuna pe o insula pustie, unde sa nu va confruntati cu nicio situatie grea de viata. Sa fiti intr-un loc doar voi doi, fericiti si nepasatori si sa va puneti in practica toate fanteziile sexuale. Cum acest lucru nu este atat de usor de realizat, ar fi bine sa gasiti calea de compromis si sa va indepliniti fanteziile in lumea reala.

 

 

Pesti

Vrei iubire. Simti o dorinta nebuna de iubire. Nu intelegi de ce nu gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti tu, care sa-ti ghiceasca sentimentele, dorintele. Iti imaginezi cum te duci la cineva si-i spui “Nu mi-am dat seama pana acum cat de mult de iubesc!”, iar ea sa-ti raspunda “Cum de nu mi-am dat seama?! Hai sa recuperam timpul pierdut!”. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta, momentul acesta este mai aproape decat crezi.

 

Data articol: 16 iunie 2013